Ergonomisch advies

Ergotech geeft persoonlijk- en bedrijfsergonomisch advies.

Gerard Roorda, uw ergonomisch adviseurBij persoonlijk ergonomisch advies houden we ons bezig met het voorkomen of verhelpen van individuele lichamelijke klachten. Ergotech beschikt over een groot aantal slimme ergonomische hulpmiddelen, die ervoor kunnen zorgen dat het lichamelijke probleem wordt verzacht of zelfs verholpen.

Op bedrijfsniveau spelen naast persoonlijk advies vooral fysieke en mentale werkdruk een rol. Met name productergonomie en procesergonomie zijn hier belangrijk.

Bij productergonomie kijken we naar het evenwicht in de belasting en de belastbaarheid van medewerkers. Door specifieke producten op de juiste plaats in te zetten, komt er een beter evenwicht tussen belasting en belastbaarheid, wat de productiviteit verhoogt en de  kans op fysieke en mentale klachten van werknemers doet afnemen.

Bij procesergonomie kijken we naar het werkproces en de taken die de werknemers uitvoeren. Vaak kunnen door het doen van enkele aanpassingen in dat proces, werkplekken worden verbeterd. Een uitgangspunt is daarbij de afwisseling van de werkzaamheden.

Informatie aanvragen of een afspraak maken

Vult u het formulier in voor het aanvragen van informatie of het maken van een afspraak.
  • Vul, wanneer van toepassing, de naam van uw bedrijf of organisatie in
  • Woon- of vestigingsplaats
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.