skip to Main Content

Ergonomische 24 uurs stoel testen?

24 uurs stoelen (24/7)

24 uurs stoelen worden dag en nacht intensief gebruikt. Denk hierbij aan hulpdiensten, verkeerscontrolecentra, controlekamer, seinkamer, meldkamer, beveiligingsloges, offshore-installaties en dealingrooms. Deze 24/7 stoelen moeten dan ook extreem robuust, comfortabel en duurzaam zijn. Aan een dergelijke bewakingsstoel worden de hoogste eisen gesteld.

De 24 uurs stoel, zware kwaliteit zonder concessies aan comfort.

Om aan deze hoge eisen te voldoen zijn de stoelen uitgerust met zeer zware mechanieken en is de stof extra slijtvast. De bekledingen die gebruikt worden zijn vuilafstotend en eenvoudig te reinigen. Hierdoor blijft de persoonlijke hygiëne gewaarborgd. Om het benodigde comfort voor bewaking en langdurige observatie te garanderen zijn de 24 uurs stoelen voorzien van een dikke vulling met een goede ventilatie.

Aangezien 24 uurs stoelen dagelijks door meerdere personen gebruikt worden moet de instelbaarheid eenvoudig en soepel zijn. Ook hier is rekening mee gehouden door de hendels en knoppen te voorzien van pictogrammen. Daarnaast zijn er bewakingsstoelen die aan beide zijde voorzien zijn van hendels. Zodat iedereen de stoel eenvoudig kan bedienen. Het belangrijkste is dat u de stoel zo kan instellen dat u comfortabel zit terwijl u toch goed ondersteund wordt door de stoel.

Wij leveren verschillende merken, waaronder RH en BMA,  en modellen 24 uurs stoelen zodat wij elke gebruiker een passende oplossing kunnen bieden. Of u nu werkzaamheden zoals bewaking en observatie in een controlekamer verricht of deze combineert met computer werk in een meldkamer, voor elke situatie en omgeving is er een juiste invulling te creëren.

Het onderhoud en de service aan de stoelen verrichten wij zelf.

Vele oplossingen mogelijk!

Advies op maat nodig?