skip to Main Content

Ergonomische 4 & 5 poots krukken testen?

4 & 5 poots krukken

Onverwoestbaar, stapelbaar vele mogelijkheden.

De stapelbare 4-poots krukken zijn gemaakt van onverwoestbare stalen onderstellen. De 4-poots krukken zijn voorzien van voetspijlen. Deze kunnen op een vaste hoogte maar ook op verschillende hoogtes gemaakt worden. Zo kan elke gebruiker de juiste ondersteuning ervaren, ogeacht de beenlengte. Uitermate handig in klassen waar aan leerlingen van verschillende leeftijden wordt lesgegeven. Zo blijven de krukken voor elke gebruiker toepasbaar.

De onderstellen van de 4-poots krukken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Standaard zijn wit, zwart en aluminium. Andere kleuren zijn mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Inslagdoppen

Het grote voordeel van onze 4-poots krukken zit in de vloerdop. Dit is een zogeheten inslagdop welke ervoor zorgt dat het onderstel niet door de poot heen druk en zo de vloer enorm kan beschadigen.

 

5-poots krukken

Ook leveren wij stabiele 5-poots krukken. Deze zijn voorzien van een onderstel met 5 vloerdoppen en een gasveer. Hierdoor is de kruk eenvoudig in hoogte te verstellen zodat ze op vrijwel elke werkplek en door elke gebruiker op de juiste hoogte gezet kunnen worden.

De 5-poots krukken zijn uitgevoerd met een zwart stalen onderstel. De diameter van dit onderstel is 60 cm. De hogere uitvoeringen hebben ook een voetenring. Deze kan zowel vast als verstelbaar geleverd worden.

Ergotech levert verschillende merken en modellen 4 & 5-poots krukken zodat wij elke gebruiker een passende oplossing kunnen bieden. Zowel voor het basis- als het voortgezet onderwijs kunnen wij een juiste invulling creëren.

Vele oplossingen mogelijk

Advies op maat nodig?