skip to Main Content

Ergonomische beuken rolkrukken testen?

Beuken rolkrukken en tabouretten

Onze beuken rolkrukken en tabouretten zijn degelijke rolkrukken welke vaak gebruikt wordt binnen de kinderopvang en het primair onderwijs.

Deze uiterst robuuste rolkrukken zorgen ervoor dat de juf of meester op gelijke hoogte met de kinderen kan zitten. Door de eenvoudige verstelling van de zithoogte past u de kruk moeiteloos aan uw werkplek aan. Ook zijn de rolkrukken voorzien van soepel rollende zwenkwielen. Hierdoor zijn de krukken uiterst wendbaar. Zo rolt u met het grootste gemak door de beperkte ruimte in de volle klassen van tegenwoordig.

Uiteraard zijn deze rolkrukken ook toepasbaar bij vele werkzaamheden die laag bij de grond uitgevoerd moeten worden. Denk daarbij aan (thuis-) zorginstellingen, ziekenhuizen, schadeherstelbedrijven, autobeletteringsbedrijven etc.

Door het beuken creëren deze rolkrukken een lichte en natuurlijke sfeer. Bovendien zijn de rolkrukken eenvoudig schoon te houden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren frames.

Advies op uw werkplek

Wij leveren verschillende merken en modellen rolkrukken met een beuken zitting. Hierdoor kunnen wij voor elke werkplek de juiste invulling creëren. Ook komen wij graag bij u op de werkplek langs om de mogelijkheden te bespreken en meteen te laten zien.

 

Een unieke combinatie van eenvoud, design en ergonomie.

Vele oplossingen mogelijk

Advies op maat nodig?