skip to Main Content

Ergonomische conferentie- | bezoekers- | vergaderstoelen testen?

Bezoekers | conferentie | vergaderstoelen

Niet alleen kantoorstoelen maar ook vergaderstoelen, conferentiestoelen of bezoekersstoelen zijn een belangrijk onderdeel van een werkplek. Ook deze stoelen vragen om een goede en actieve zithouding. Daarnaast zijn comfort en vormgeving mede bepalend voor aangenaam en aandachtig zitten. Tijdens lange vergaderingen, belangrijke besprekingen en presentaties is het van belang dat u ontspannen zit.

Ergotech levert stoelen speciaal ontwikkeld voor vergaderruimtes, kantines, presentatieruimtes, wachtkamerruimtes en om te gebruiken als bijzetstoel op de werkplek.

Stapelbaar, koppelbaar of wielen?

Wij leveren multifunctionele stoelen waarbij de rug en zitting uitvoerbaar zijn in kunststof, hout of gestoffeerd. Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk; stapelbaar, koppelbaar, met of zonder kantelfunctie, 4-poots onderstel of sledeframe etc.
Steeds vaker word gevraagd naar bezoekersstoelen of vergaderstoelen die verrijdbaar moeten zijn. Uiteraard zijn vele stoelen uit te voeren met wielen.
Door de keuze uit diverse onderstellen, stofferingen en uitvoeringsmogelijkheden zijn uw inrichtingsmogelijkheden ongekend en in elke werkomgeving te positioneren.

We zijn continue op zoek naar producten die passen bij onze gedachte; stoelen met een optimale mix van ergonomie, design, zitcomfort, exclusiviteit, eenvoud en kwaliteit.
Zodoende kunnen wij putten uit een ‘brede familie’ met tijdloze en modern vormgegeven stoelen waarbij kwaliteit, design, comfort en ergonomie samenvloeit.

Kortom bent u op zoek naar stoelen voor in de kantine, vergaderruimte, wachtkamer, zaalcentra of gewoon als bijzetstoel bij uw bureau? Dan willen wij u graag de vele mogelijkheden presenteren.

Hieronder treft u dan ook een overzicht van voorbeelden van bezoekersstoelen, conferentiestoelen en vergaderstoelen maar wellicht staat hetgeen u zoekt er net niet bij. Het is onmogelijk gebleken alles te kunnen laten zien. Schroom dan ook niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.  En uiteraard behoort een proefplaatsing tot de mogelijkheden om een stoel te kunnen ervaren.

De basis van ons advies is kwaliteit en functionaliteit. Het eindresultaat zal er zijn!

Vele oplossingen mogelijk!

Advies op maat nodig?