skip to Main Content

Ergonomische bureaustoelen testen?

Bureaustoelen | kantoorstoelen

Een goede ergonomische bureaustoel zorgt voor uw lichaam tijdens het zitten. Het is belangrijk om je werk op een ontspannen manier uit te voeren en toch voldoende ondersteund te zijn. Een ergonomische stoel beweegt mee met uw lichaam zodat u te allen tijde goed ondersteund wordt. Dit bevordert uw bloedsomloop waardoor u minder snel vermoeid raakt en voorkomt u gezondheidsklachten.

Ergotech levert gebruiksvriendelijke ergonomische bureaustoelen die ervoor zorgen dat u de hele werkdag beter presteert en klachten voorkomt. Wij leveren verschillende merken en modellen. Elk merk en model heeft zijn eigen kenmerken. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een goed passende oplossing bieden.

Het is belangrijk dat een bureaustoel goed ingesteld wordt op uw lichaam en werkplek. Zelfs de beste bureaustoel verliest zijn voordelen wanneer bijvoorbeeld de werktafel te laag of te hoog staat. Wij stellen bureaustoelen persoonlijk bij de gebruiker in en komen graag bij u langs op de werkplek. Zo kunnen wij een goed advies over de juiste stoel én werkplek instellingen geven. Tevens kunnen wij verschillende bureaustoelen meenemen zodat u zelf de verschillen tussen de stoelen kunt ervaren.

Naast de keuze welke bureaustoel het beste bij uw situatie past geven wij ook een uitleg hoe u de stoel zo kunt gebruiken dat deze u het meeste rendement oplevert.

De voordelen van een ergonomische bureaustoel:

–          Beweegt mee met de bewegingen die je lichaam maakt.
–          Zorgt voor een betere lichaamshouding waardoor u comfortabel zit.
–          Verkleint de kans op RSI, rug- en nekklachten.
–          Activeert het lichaam zodat spieren minder belast worden en de doorbloeding optimaal blijft.
–          Verbetert prestaties doordat u zich fitter voelt.

Wilt u een persoonlijk advies voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zitoplossingen op maat

Ergotech gaat verder dan het leveren van een standaard bureaustoel. Wij leveren ook op maat gemaakte stoelen als oplossing voor zitproblemen door medische klachten, lichaamsformaat of lichaamsverhoudingen. Wij leveren een zitoplossing voor iedereen!

Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden en opties

Advies op maat nodig?