skip to Main Content

Ergonomische tabouret testen?

Dental rolkrukken & tabouretten

Met de Dental rolkrukken & tabouretten (taboeretten) uit ons assortiment zit je comfortabel en gezond.

Als tandarts, tandartsassistent of mondhygiënist ben je veel in beweging rondom de patiënt. Met een tandartskruk uit ons assortiment kun je dat eenvoudig en comfortabel doen. Zonder afbreuk van de werkhouding.

De tabouretten zijn voorzien van een vlakke zitting, maar zijn ook uit te voeren met een ergoshape zitting. Dit is een zitting met uithollingen ter vermindering van drukpunten in de dijen. Dankzij de stabiele kruisvoet met daaronder wielen van goede kwaliteit verplaats je je veilig en gemakkelijk op je werkplek.

Eventueel zijn de tabouretten ook te voorzien van armleggers en rugleuningen. Zo zijn er modellen die uitgevoerd kunnen worden een multi-functionele 360° Support, een unieke ergonomisch gevormde draaibare rug- of armsteun. De 360° Support kan 360 graden rond draaien. Erg handig, want de ene keer heb je behoefte aan een goede ondersteuning van je armen en de andere keer van je rug. Deze tabouretten zijn uitermate geschikt voor assisterende beroepen, zoals de tandartsassistente.

De tabouret is te leveren met voetbediening voor situaties waarin men bijvoorbeeld de handen vrij moet houden vanwege steriele redenen.

Als bekleding kan er gekozen worden voor Stamskin met antibacteriële eigenschappen; waterdicht, urinebestendig en vlamwerend.

Vele oplossingen mogelijk

Advies op maat nodig?