skip to Main Content

Werkvloermatten per meter nodig?

Droge omgeving, Lineaire lengtes

Werkvloermatten per meter nodig? De mogelijkheden zijn, net als de rollen, eindeloos!

Wij leveren een compleet programma lineaire antivermoeidheidsmatten. Deze zijn op maat te maken en aan te passen aan elke werkplek.  Werkvloermatten zorgen weliswaar voor minder vermoeide benen bij langdurig staan, maar u verhoogt zo ook de productiviteit net als het comfort op de werkvloer.

Antivermoeidheidsmatten worden veel toegepast op werkplekken waar zitten geen optie is. Zo kunt u denken aan kassawerplekken, sorteer- en inpakwerkplekken, werkplaatsen en magazijnen. Wanneer u bijvoorbeeld de hele dag bij een machine moet staan is dat een zware belasting voor uw benen. Onze werkvloermatten stimuleren de bloedsomloop in de benen waardoor u minder snel vermoeid raakt. Zo vermindert en voorkomt u klachten terwijl het comfort toeneemt.


Veiligheid

Ook voor de veiligheid op de werkvloer bieden deze ergomatten uitkomst. Zo kunt u door de opvallend gekleurde randen eenvoudig een duidelijke markering aanbrengen. Ook de antislip functie van de mat draagt bij aan de veiligheid op de werkplek. Naast veiligheid biedt een antivermoeidheidsmat ook extra comfort. Zo trekt er door de mat namelijk minder kou op vanuit de vloer in koude werkplaatsen en loodsen.


Voordelen van Antivermoeidheidsmatten

  • Verhoogt productiviteit en comfort
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Draagt bij aan een veilige werkplek
  • Vermindert klachten bij langdurig staan


Laat u adviseren!

De werkvloermatten worden gemaakt in vele uitvoeringen. Het is afhankelijk van de toepassing en de omstandigheden op de werkplek welke mat voor u de juiste is. Elke werkvloermat bestaat uit een andere samenstelling. Daardoor worden de eigenschappen van de mat bepaald, vandaar dat wij u graag advies geven over welke mat het beste bij uw wensen aansluit.

Bekijk de praktijkfoto voor uitgebreide informatie!

Advies op maat nodig?