skip to Main Content

Ergonomische ESD stoelen testen?

ESD stoelen

Op ESD werkplekken wordt vaak lang en in dezelfde houding gezeten. Het is dan ook belangrijk dat een ESD stoel eenvoudig optimaal en individueel ingesteld kan worden. Een goede ergonomische ESD stoel beweegt mee met de bewegingen van uw lichaam. Dit bevordert de bloedsomloop waardoor u minder snel vermoeid raakt en u zich fitter voelt.

Ergotech levert een uitgebreid programma ESD stoelen. Deze stoelen geleiden de statische elektriciteit af via de rugleuning, zitting, gasveer, kruisvoet en wielen naar de vloer. Elk component van onze stoelen is geleidend.

ESD stoelen voor iedere werkplek.

Wij leveren verschillende merken en modellen ESD stoelen. Hierdoor kunnen wij voor elke ESD werkplek de juiste invulling verzorgen. Van robuuste werkstoelen tot ergonomische probleemoplossers, voor elk situatie hebben wij een passende stoel.

De ESD stoelen voldoen aan de Europese norm EN61340-5-1. Dit houdt in dat alle delen van de stoel die in aanraking komen met het menselijk lichaam tot aan het contactpunt met de vloer een weerstand van 1010 ohm hebben.

De stoelen zijn eenvoudig instelbaar en te verkrijgen in vele uitvoeringen.  En, indien gewenst, passen wij de stoelen graag aan uw wensen aan. Zo zijn de stoelen uit te voeren met armleggers, een voetenring en zijn er verschillende soorten wielen te leveren.

Het belangrijkst bij een ESD stoel is natuurlijk dat de stoel een betrouwbare beveiliging tegen elektrostatische ontlading garandeert.

Vele oplossingen mogelijk!

Advies op maat nodig?