skip to Main Content

Ergonomische ESD zadelkruk testen?

ESD zadelkrukken

Op ESD werkplekken wordt vaak lang en in dezelfde houding gezeten. Ergotech biedt daarvoor ESD zadelkrukken. Bij het zitten op een zadelkruk kantelt automatisch je bekken waardoor je rug een natuurlijke houding aanneemt. Bovendien zijn ze door het anatomisch gevormde zadel comfortabel en ontlasten ze de onderrug, versterken de rugspieren en voorkomen daardoor rugklachten.

Omdat van deze werkplekken verschillende medewerkers gebruik maken is het belangrijk dat een ESD zadelkruk eenvoudig optimaal en individueel ingesteld kan worden. Met een goede ergonomische ESD kruk beweegt je je eenvoudig rond op de werkplek. Dit bevordert de bloedsomloop waardoor u minder snel vermoeid raakt en u zich fitter voelt.

Ergotech levert een uitgebreid programma ESD zadelkrukken. Deze krukken geleiden de statische elektriciteit af via de zitting, gasveer, kruisvoet en wielen naar de vloer. Elk component van onze krukken is geleidend.

ESD zadelkrukken voor iedere werkplek.

Wij leveren verschillende merken en modellen ESD krukken. Hierdoor kunnen wij voor elke ESD werkplek de juiste invulling verzorgen. Van eenvoudige kruk tot ergonomische probleemoplosser, voor elk situatie hebben wij een passende zadelkruk.

De ESD krukken voldoen aan de Europese norm EN61340-5-1. Dit houdt in dat alle delen van de kruk die in aanraking komen met het menselijk lichaam tot aan het contactpunt met de vloer een weerstand van 1010 ohm hebben.

De zadelkrukken zijn verkrijgbaar in een aantal uitvoeringen.  En, indien gewenst, passen wij de krukken graag aan uw wensen aan. Zo is een zadelkruk uit te voeren met een lendensteun.

Het belangrijkst bij een ESD kruk is natuurlijk dat de kruk een betrouwbare beveiliging tegen elektrostatische ontlading garandeert.

Vele oplossingen mogelijk

Advies op maat nodig?