skip to Main Content

Industriële werkvloermatten testen?

Industriële werkvloermatten

Industriële werkvloermatten

Elektrische Veiligheidsoplossingen

Deze niet-geleidende schakelbordmatten zijn speciaal ontworpen om werknemers te isoleren. De antivermoeidheidsmatten zijn gemaakt van een PVC samenstelling en voorkomen hierdoor dat de werknemer wordt geaard, waardoor de mogelijkheid van een elektrische schok wordt ontnomen. De werkvloermat is eenvoudig schoon te houden en biedt veel grip door het zaagtandoppervlak.

Toepassing bij:

  • hoog voltage kasten
  • stoppenkasten
  • transformator-  en generatorruimtes.


Oplossingen voor excessieve olieachtige omgevingen

Een oersterke modulaire antivermoeidheidsmat die speciaal ontworpen is voor omgevingen waar het samenvoegen van vloeistoffen een gevaar voor de veiligheid kan vormen. Deze werkvloermat is uitgerust met een absorptiekussen. Desondanks biedt deze mat unieke anti-vermoeidheid eigenschappen. Deze werkvloermat is gemaakt van 100% nitrilerubber en is daardoor bestand tegen chemicaliën, vetten, oliënen snijvloeistoffen.

Oplossingen ter bescherming van vloeren en apparatuur

Duurzame veiligheidsmatten ontworpen voor droge ruimte waar zware industriële apparatuur wordt opgeslagen. Deze onverwoestbare rubberen mat absorbeert schokken van vallende voorwerpen en beschermt vloeren en apparatuur. Deze werkvloermatten zijn ook geschikt voor sportscholen, schaatsbanen, golfbanen en trailers. Het gestructureerde bovenoppervlak biedt grip en beperkt het risico op uitglijden. Door de tegelstructuur eenvoudig aan te passen op locatie of als eiland toe te passen rond bijvoorbeeld één bepaald fitnessapparaat.


Knie
bescherming

Comfort bij knielen op de harde ondergronden zoals gravel, asfalt, beton en houten vloeren. Zorgt voor meer comfort en vermindert drukpijn en spanning op de knie. Gemakkelijk mee te nemen naar elke klus! Gemaakt van een nitrile/pvc schuim daardoor de kniebeschermer bestand is tegen olie en vet.

Bekijk praktijkfoto voor uitgebreide informatie!

Advies op maat nodig?