skip to Main Content

Ergonomische kassastoelen testen?

Kassastoelen

Ergotech levert ergonomische kassastoelen, loketstoelen, baliestoelen met een riante keuze uit verschillende uitvoeringen. Kassamedewerkers zitten vaak vele uren per dag. Veel van de lichamelijke klachten bij kassamedewerkers komt dan ook voort uit werken in een verkeerde houding. Wat in de meeste gevallen te wijten is aan een onjuiste stoel.

De juiste kassastoel.

De kassastoel is een onderdeel van de kassawerkplek. Een goede kassawerkplek ondersteunt de medewerker om zijn werk gezond uit te voeren.
Achter de kassa is horizontaal bereik erg belangrijk. Zo vinden de meest voorkomende handelingen plaats binnen 30 cm van de medewerker, veel voorkomende handelingen binnen 45 cm. En is de hoek tussen medewerker en aanvoerband niet meer dan 60º.

Dit maakt het uitzoeken van de perfecte kassastoel, loketstoel of baliestoel voor u misschien erg lastig. Daarom komen wij graag langs voor een persoonlijk advies op maat.

Kassastoelen van Ergotech.

Wij kunnen baliestoelen, loketstoelen en kassastoelen leveren voor iedere werkplek. Denk daarbij aan  verschillende hoogtes. Bijvoorbeeld een hoge kassastoel bij een zit-sta werkplek of juist een lage stoel voor een lage kassasituatie. Tevens zijn alle kassastoelen in hoogte verstelbaar zodat verschillende medewerkers de stoel op ideale werkhoogte kunnen afstellen.

Ondersteuning van de voeten is bij een stoel op hoogte zeer belangrijk. Dit houdt de doorbloeding van de benen in stand en zorgt dat de medewerker voor langere tijd gezond de werkzaamheden kan uitvoeren.

Daarbij kunnen wij veel kantoorstoelen aanpassen tot geschikte kassastoelen. Dit kunnen we op locatie bekijken en in sommige gevallen direct doen.

Graag komen wij persoonlijk bij u langs om samen te bekijken welke uitvoering van stoel noodzakelijk is voor de kassawerkplek. Zo bespreken we de uitvoering van zitting en rugpand, we meten de juiste zithoogte op en bepalen op welke manier de voeten moeten worden ondersteund.

Vele oplossingen mogelijk!

Advies op maat nodig?