skip to Main Content

Ergonomische maatwerkstoel testen?

Maatwerkstoelen

Ergotech gaat verder dan het leveren van een standaard bureaustoel. Wij leveren ook op maat gemaakte stoelen of passen stoelen aan, als oplossing voor zitproblemen door medische klachten, lichaamsformaat of lichaamsverhoudingen.

Wij leveren een zitoplossing voor iedereen!

Geheel vrijblijvend en kosteloos komen wij bij u langs voor een passing of advies. Ons streven is dat iedereen, met of zonder lichamelijke beperking, goed kan zitten of ondersteund kan staan. Naast een betere gezondheid komt een juiste zit/sta oplossing ook de kwaliteit en productiviteit ten goede wat de uiteindelijke investering dubbel en dwars doet terugbetalen.

Het zijn de kleine dingen die het doen. Bij een ‘op maat gemaakte zitoplossing’ hoef je niet direct te denken aan ‘grote verbouwingen’. Soms maakt een kleine aanpassing het verschil tussen goed of slecht zitten. Wij gaan voor de oplossing, en of dat nu een kleine verhoging aan de voorzijde van de zitting of een aangepast rugpand met een opening aan de linkerzijde is, maakt ons niet uit. En laten we niet vergeten dat er al heel veel  ‘standaard’ stoelen zijn die heel veel mogelijkheden kunnen bieden. Bijvoorbeeld in onze productgroep ‘stoelen voor zware mensen’  treft u al veel voorbeelden van stoelen die een beetje afwijken van ‘de norm’ maar al standaard geproduceerd worden.

Pas je niet in het “gewone”? Dan hebben wij voor jou een maatwerkstoel!

Wij voelen ons als een vis in het water; ook wij wijken wellicht wat af van ‘de norm’. Flexibel, kennis, een luisterend oor en oplossingsgericht. Bel of mail voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Wij denken graag met u mee, het gaat ons om de oplossing.

Advies op maat nodig?