skip to Main Content

Oliebestendige matten testen?

Oliebestendige werkvloermatten

Oliebestendige werkvloermatten

Ergotech heeft een ruim assortiment aan oliebestendige antivermoeidheidsmatten met extra grip en drainage, speciaal voor droge, vochtige, vettige of olieachtige omgevingen met gladde vloeren.

Deze matten zijn gefabriceerd om de veiligheid en het comfort binnen de ruwe industriële omgevingen te vergroten. Zo zijn er verschillende soorten modulaire werkvloermatten die voldoen aan de specifieke vraag van verschillende industrieën of productieomgevingen. Door deze variatie in samenstellingen hebben organisaties de mogelijk alleen de speciale karakteristieken te selecteren die zij nodig hebben zoals oliebestendigheid, , brandvertragende matten voor laswerkzaamheden, een anti-slip toplaag voor extreem gladde omgevingen of een combinatie van deze bovengenoemde.

Vloeren kunnen gevaarlijk glad worden door oliën, vetten, water, zeep van schoonmaakmiddelen etc. Dit komt doordat deze vloeistoffen vast komen te zitten onder de schoen op het moment dat de schoen de grond raakt. Dit fenomeen is vergelijkbaar met een aquaplaning. Dit kan resulteren in geen grip, een oncontroleerbare slip treed op, de persoon verliest het evenwicht en valt.

Werkvloermatten verhogen de grip en zorgen voor meer veiligheid op de werkplek.

Bekijk praktijkfoto voor uitgebreide informatie!

Advies op maat nodig?