skip to Main Content

Ergonomische gestoffeerde krukken testen?

Gestoffeerde rolkrukken

Gestoffeerde rolkrukken voor op iedere werkplek.

De tabouretten en rolkrukken met een gestoffeerde zitting zijn robuust maar toch enorm comfortabel. Door de eenvoudige hoogteverstelling past u de kruk moeiteloos aan uw werkplek aan. Daarbij zijn de rolkrukken voorzien van soepel rollende zwenkwielen. Hierdoor zijn de krukken uiterst wendbaar en behoudt u uw mobiliteit.

De rolkrukken zijn inzetbaar bij tal van werksituaties. Denk hierbij aan fabrieken, (thuis-)zorginstellingen, ziekenhuizen, schadeherstelbedrijven, autobeletteringsbedrijven, scholen etc.

Kenmerken:

  • Comfortabel
  • Wendbaar
  • Flexibel

We hebben de rolkrukjes in verschillende hoogtes. Hierdoor zijn ze ook toepasbaar voor werkzaamheden dicht bij de grond.

Ze kunnen worden uitgerust met trays, gereedschapsbakjes en rugsteunen. Daarnaast zijn de krukken in vele kleuren verkrijgbaar. Zo is er altijd een kruk te vinden die bij uw interieur past.

Wij leveren verschillende merken en modellen rolkrukken met een gestoffeerde zitting. Hierdoor kunnen wij voor elke werkplek een juiste invulling creëren. Ook komen wij graag bij u op de werkplek langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u de kruk dan meteen al testen. En wanneer deze bevalt dan test u hem voor de zekerheid nog langer!

Vele oplossingen mogelijk

Advies op maat nodig?