skip to Main Content

Schoolstoelen | Kinderopvang | Leidstersstoelen

Of u nu op zoek bent naar ergonomische schoolstoelen, kinderopvangstoelen of leidsterstoelen u bent bij Ergotech aan het juiste adres. Wij zijn een vaste leverancier binnen de kinderopvangbranche en zijn bekend met de ergonomische valkuilen binnen deze sector. Vaak zien we dat kinderdagverblijven, BSO’s en peuterspeelzalen zo zijn ingericht dat een kind er onbekommerd kan spelen en zo zelfstandig mogelijk kan zijn. Echter passen de medewerkers zich meestal maar aan, aan de ‘maat van het kind’.

Ergonomische zitoplossingen voor scholen, BSO’s, en peuterspeelzalen.

Voorovergebogen zitten om een kind te helpen met een puzzel, bukken om blokken op te ruimen of billen af te vegen, hurken om de schoenveters te strikken, vooroverbuigen om een huilende peuter te troosten, het is allemaal onderdeel van het dagelijks werk. Deze activiteiten maken het werken in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal levendig en afwisselend maar ook lichamelijk zwaar. De fysieke belasting kan op den duur leiden tot lichamelijke klachten en daardoor tot ziekteverzuim en zelfs arbeidsongeschiktheid.
Zittend werk neemt ongeveer de helft van de tijd in beslag in een kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. Het is daarom uitermate belangrijk dat in de groepsruimte meubilair aanwezig is dat werken op deze hoogte mogelijk maakt.

De stoelen van Ergotech.

Stoelen voor deze branche moeten uitgerust zijn met een minimum aan bewegende delen, maar met een maximum aan zitcomfort, geschikt voor iedere gebruiker. Onze stoelen dragen bij aan een betere en gezondere houding tijdens het werk in de groep en zorgen voor maximale mobiliteit met een minimale lichamelijke inspanning.

De ergonomische leidsterstoelen zijn in veel opties en uitvoeringen te verkrijgen, denk aan PUR, beuken, stof of kunstleer. Zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te reinigen.

 

Ergotech ondersteunt u bij het terugdringen van de fysieke belasting in de kinderopvang.

Vele oplossingen mogelijk!

Advies op maat nodig?