skip to Main Content

Ergonomische XXL stoel testen?

Stoelen voor zware mensen | XXL stoelen | Obesitas

Geen mens is gelijk en wellicht heb jij te kampen met overgewicht of obesitas. En heb je aan het eind van de dag last van één of meerdere lichaamsdelen, zoals je rug en of nek. Of zijn de meeste bureaustoelen te smal en misschien niet sterk genoeg. Dan bieden wij een programma ontwikkeld voor jouw behoeften.

Het Ergotech programma biedt XXL bureaustoelen specifiek voor jou!

Een programma speciaal ontwikkeld voor mensen met een groot en/of zwaar postuur. Robuuste, ruime stoelen die zijn opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige materialen welke een stevig en veilig gevoel geven tijdens het zitten.
Tot ons programma behoren ook stoelen voor zware belasting die zowel op de werkvloer kunnen worden ingezet als vergaderstoelen en bezoekersstoelen of thuis als eetkamerstoel. Comfort en design wat tegen een stootje kan.

Persoonlijk advies bij jou thuis of op de werkvloer.

Kunnen we het met ons ‘standaard’ programma niet oplossen? Dan maken we voor jou een stoel op maat. Onze zitspecialisten meten graag een stoel bij je aan.

Om het zitcomfort nog meer te verhogen, kunnen de meeste modellen worden voorzien van allerlei extra accessoires waaronder; een hoofdsteun, een schuifzitting, een opblaasbare lumbaalsteun etc. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vele oplossingen mogelijk!

Advies op maat nodig?