skip to Main Content

Ergonomische voetensteun testen?

Voetensteunen

Een goede voetensteun zorgt voor een ergonomische werkhouding. Wanneer uw bureau of bureaustoel te hoog ingesteld staat heeft u een voetensteun nodig. Een voetensteun zorgt ervoor dat uw bovenbenen niet afknellen op de voorzijde van de zitting. Hierdoor blijft u goed in uw stoel zitten en bent u niet geneigd om op het puntje van de stoel te gaan zitten. Dit draagt dus bij aan het verminderen en zelfs voorkomen van RSI- , nek- , schouder-  en rugklachten.

Waarop moet u letten

  • De juiste hoogteverstelling
  • Hand- of voetbediening

Onze voetensteunen zijn voorzien van een antislip laag. Hierdoor blijven uw voeten zonder moeite op het voetenbankje staan. Hierdoor ervaart u minder spanning in de voeten en benen.

VOETENSTEUNEN OP ELKE WERKPLEK

Niet alleen op kantoorwerkplekken maar ook op industriële werkplekken en in een ESD omgeving kunnen voetsteunen worden toegepast. Onze voetsteunen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar en kunnen zo gemakkelijk aan u en uw werkplek worden aangepast.

Wij leveren verschillende merken en modellen voetensteunen. Om u een juist advies te kunnen geven maken wij graag een afspraak met u.

Meerdere uitvoeringen mogelijk

Advies op maat nodig?