skip to Main Content
Ergonomie op iedere werkplek

Werkbanken

Robuust, modulair en scherp geprijsd.

Modulaire werkbanken met talloze variatiemogelijkheden. Deze werkbanken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kunnen worden gecombineerd met aanbouwmodellen. Hierdoor kunt u voor elke ruimte en op elke werkplek een goed passende werkbank samenstellen. De pootstellen kunnen eenvoudig in hoogte versteld worden. Waardoor voor iedereen de ideale werkhoogte in te stellen is. Onze werktafels onderscheiden zich door robuustheid, gebruiksgemak gecombineerd met een vriendelijke prijsstelling.

Standaard heeft de werkbank een belastbaarheid van 500 kg. Echter kan de werkbank met ligger belast worden tot zelfs 1000 kg.

Een bodemlegbord behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee creëert u extra bergruimte onder uw werkblad. Daarnaast zijn de werktafels ook uit te voeren met verschillende soorten ladeblokken, u creëert dus eenvoudig uw persoonlijke werkplaats die aan uw eisen voldoet.

Verrijdbare werkbanken

Ook is het zelfs mogelijk de werkbank uit te voeren met wielensets. Hierdoor ontstaat een enorme vrijheid op de werkplek en ook is dit ideaal voor het schoonmaken. De wielen zijn oersterk en voorzien van een rem.

Wilt u meer weten over onze werkbanken en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, we vertellen u graag meer.

Vele oplossingen mogelijk!

Advies op maat nodig?