skip to Main Content
Ergonomie op iedere werkplek

Zit-sta tafels

Met een zit-sta tafel bent u eenvoudig in staat om zitten en staan op uw werkplek af te wisselen. Door deze afwisseling in de werkhouding blijft uw lichaam in beweging en vermindert u de kans op rugklachten. Daarnaast dragen zit-sta tafels bij aan een betere bloedsomloop waardoor u zich fitter voelt en heeft u minder concentratieverlies.

Zit-sta tafels voor elke werkplek

Onze zit-sta bureaus zijn gemakkelijk te bedienen en goedgekeurd voor professioneel gebruik. De tafels zijn verkrijgbaar in alle maten en ook de maximale belasting kan gekozen worden. Dit is geheel aan te passen aan de toepassing waarvoor u de tafel gebruikt.  Zo zijn de tafels te gebruiken als bureauwerkplek maar ook als montage-,  assemblage-,  elektronica-,  pakwerkplek.

Deze zit-sta bureaus hebben een bijzonder stijve constructie waardoor ook hoekopstellingen mogelijk zijn. De zit-sta tafels zijn zeer robuust, uiterst betrouwbaar en scherp geprijsd.

Ook los frame is mogelijk

U kunt bij ons ook een los frame van een zit-sta tafel kopen. Hier kan dan uw huidige werkblad op gemonteerd worden waardoor u één uitstraling op uw werkplek behoudt. De frames kunnen wij zowel gemonteerd als ongemonteerd leveren.

Montage

Wij leveren verschillende merken en modellen zit-sta tafels, zo kunnen wij op elke werkplek een juiste invulling creëren. Van een elektrisch verstelbare bureauwerkplek tot een industrieel zwaargewicht met een hydraulische verstelling.

Om u een goed advies te kunnen geven komen wij graag bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Daar zijn diverse zit-sta tafels aanwezig. Bel ons gerust voor een afspraak!

Uw werkplek zonder moeite op de juiste hoogte!

Advies op maat nodig?