Gratis proefplaatsing

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Heb jij een bureaustoel, zadelkruk, kruk of andere ergonomische oplossing gezien en ben jij benieuwd of dit, dan wel onze adviezen, u daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘de goedkoopste zijn’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kan dat ook en die bieden wij u ook graag aan. Maar hoe vaak gebeurd het niet dat er iets word besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling.
Wij doen ons stinkende best om ‘de beste’ te zijn; dat kost ons tijd, energie en geld maar het gaat ons uiteindelijk om de oplossing voor u en een relatie voor langere termijn.

Met deze aanpak heeft Ergotech inmiddels een bestaansrecht opgebouwd van meer dan 30 jaar! U kunt dan ook, geheel vrijblijvend en kosteloos, gebruik maken van de mogelijkheid de meeste producten op proef te krijgen. Wij stellen deze, indien nodig, volledig ter plekke voor u in waarna u het voor een bepaalde periode zelf kunt ervaren. Normaal gesproken is een periode van één week ruim voldoende om te ervaren wat het doet maar uiteraard zijn er vele argumenten te verzinnen die een andere periode noodzakelijk maken. Ook hierin zijn wij zeer flexibel en overleggen wij graag met u. Mocht het onverhoopt niet lukken met hetgeen op proef is geleverd dan gaan we natuurlijk verder met het vinden van de oplossing. Het enige wat we van u vragen is dat wij de producten graag weer ‘als nieuw’ retour willen hebben.

Vul onderstaand formulier in voor een gratis proefplaatsing en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.