skip to Main Content

Advies op maat nodig?

Persoonlijke benadering

Ergotech helpt u graag bij het deskundig inrichten van uw werkomgeving. Een ergonomische werkplek voor uw werknemers is erg belangrijk, het helpt hen om efficiënt en plezierig te werken. Onze kracht? Dat is de persoonlijke benadering. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Wij combineren uw wensen met onze kennis.

Gratis proefplaatsing

Geïnteresseerd in een vrijblijvende en kosteloze proefplaatsing? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe voor een proefplaatsing, zodat u er zelf achter kunt komen of ons advies aansluit bij uw wensen. Vul ons contactformulier in.

Showroom

Alles wat nodig is voor een ergonomisch verantwoorde werkplek vindt u in onze showroom in Sassenheim. Onze showroom kan een mooi beeld geven van wie we zijn en wat we doen. Van rolkrukken naar werktafels tot voetsteunen.  Voor een bezoek aan onze showroom kunt u een afspraak maken via 0252 – 221022.

Service & kwaliteit

Onderhoud

Het komt misschien niet als eerste in u op, maar onderhoud aan stoelen is erg belangrijk. Met het onderhouden van uw stoel verlengt u de levensduur de stoel. Nog veel belangrijker is dat de stoel blijft voldoen aan de wensen van de gebruiker. Ergotech verzorgt graag het onderhoud van uw stoelen.

Onderhoud

Reparatie

We gaan er niet van uit, maar mocht er een defect optreden, staat Ergotech voor u klaar. Nadat u het probleem aan ons voorgelegd hebt zorgen wij voor een oplossing. Het probleem kunt u telefonisch of online via het contactformulier aan ons voorleggen.