De 24 uurs stoel

De 24 uurs stoel

 

~De 24 uurs stoel; zware kwaliteit zonder concessies aan comfort.~

Dat een goede bureaustoel op iedere werkplek thuishoort dat weten we inmiddels wel. Maar wat als een goede bureaustoel niet goed genoeg is?! Intensieve werkzaamheden zoals bewaking of observatie stellen de hoogste eisen aan een stoel. Vooral als de stoel 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt gebruikt. Denk hierbij aan hulpdiensten, verkeerscontrolecentra, controlekamer, seinkamer, meldkamer, beveiligingsloges, offshore-installaties en dealingrooms. Deze 24/7 stoelen moeten dan ook extreem robuust, comfortabel en duurzaam zijn. 

 

24 uurs stoel

 

Wat maakt een bureaustoel een 24 uurs stoel

24 uurs stoelen worden dag en nacht intensief gebruikt. Aan een dergelijke bewakingsstoel worden de hoogste eisen gesteld en om hieraan te voldoen zijn de stoelen uitgerust met zeer zware mechanieken en is de stof extra slijtvast. De bekledingen die gebruikt worden zijn vuil afstotend en eenvoudig te reinigen. Hierdoor blijft de persoonlijke hygiëne gewaarborgd. Om het benodigde comfort voor bewaking en langdurige observatie te garanderen zijn de 24 uurs stoelen voorzien van een dik gevulde kussens met een goede ventilatie. 


24/7 de beste ergonomie

Deze stoelen zijn nooit onbemand, wanneer de ene dienst erop zit, neemt de volgende medewerker het over. Daarom is er veel aandacht besteed om het instellen van de stoel zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat je de stoel ook daadwerkelijk goed instelt voor jezelf. De hendels zijn van duidelijke pictogrammen voorzien en sommige 24 uurs stoelen zijn voorzien van bediening aan beide zijden, zodat het voor iedereen snel en eenvoudig goed in te stellen is. 

 

 

24 uurs stoel

 

 

 

24 uurs stoel

Proeven van een ergonomische 24 uurs stoel? Geen probleem!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze 24 uurs stoelen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurd het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomie voor iedere werkplek!