Ergonomie op iedere werkplek: Ergonomische laboratoriumstoel en laboratorium zadelkruk!

Ergonomie op iedere werkplek: Ergonomische laboratoriumstoel en laboratorium zadelkruk!

 

~Ergonomie op iedere werkplek, dus ook het laboratorium!~

Aan laboratoriumstoelen en laboratoriumkrukken worden specifieke eisen gesteld, eisen die met geen andere werkomgeving te vergelijken zijn. Wij, specialist op het gebied van zitten en staan, weten dat als geen ander. 

Flowkasten, zuurkasten of hoge tafels vragen om een hoge mate van kwaliteit, hygiëne en flexibiliteit. Daar waar op diezelfde werkplek gevraagd wordt om ergonomie en zitcomfort. Denk aan voorovergebogen werkzaamheden als microscoperen.

 

laboratorium stoel

 

Laboratoriumstoelen

Neem onze labstoelen, deze zijn bestand tegen chemische stoffen en makkelijk te reinigen. De gebruikte materialen zijn afwasbaar en desinfecteerbaar. De laboratoriumstoelen beschikken over uitstekende ergonomische eigenschappen, zijn eenvoudig in te stellen waardoor een gezonde werkhouding voor iedere gebruiker gegarandeerd is. 
Daarbij zijn de stoelen compact vormgegeven zodat ze op iedere werkplek passen en geen obstakel vormen.

En door de vele keuzes in merken, designs en kleursamenstellingen past een laboratoriumstoel op iedere werkvloer perfect in het plaatje.


Laboratorium zadelkruk en rolkruk

Deze laboratorium zadelkrukken en rolkrukken zijn naadloos gestoffeerd en speciaal ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen, klinieken, laboratoria etc.

 

Deze tabouretten en zadelkrukken zijn ook te voorzien van armleggers en rugleuningen. Ook zijn ze te leveren met voetbediening voor situaties waarin men bijvoorbeeld de handen vrij moet houden vanwege steriele redenen.

 

Als bekleding kan er gekozen worden voor Stamskin of PUxx. PUxx bekleding is uniek omdat je deze kunt reinigen met desinfecterende middelen op basis van alcohol, chloor en ammoniak.

 

 

 

rolkruk zorg laboratorium

 

 

 

 

laboratorium stoel

Een laboratoriumstoel zelf proberen kan in onze showroom of bij u op de werkplek!

Diverse laboratoriumstoelen staan bij ons in de showroom klaar om uitgeprobeerd te worden! Bel voor een afspraak! Geen tijd om naar ons toe te komen? Geen probleem dan komen wij, met de juiste ergonomische oplossingen, gewoon naar u toe! 

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze stoelen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 


 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Of het nu gaat om de invulling van een aantal werkplekken of juist één ergonomische oplossing, we kunnen deze helemaal naar uw wensen leveren!

Ergonomie voor iedere werkplek!