Welke bureaustoel bij rugklachten? De juiste ergonomische stoel bij rugpijn!

Welke bureaustoel bij rugklachten? De juiste ergonomische stoel bij rugpijn!


~ De juiste ergonomische bureaustoel voor iedereen, is er voor ieder maar één ~

Een goede ergonomische werkplek bestaat, naast het inmiddels bekende zit-sta bureau, ook uit een goede bureaustoel. Wat is een goede bureaustoel en welke is voor jou de beste? Ergonomische bureaustoelen kom je in vele uitvoeringen, maten en merken tegen maar wat maakt het nou ergonomisch en wat maakt het geschikt voor jou? Een goede bureaustoel kun je nauwkeurig afstellen op je lichaam en zithouding en geeft daardoor steun op de juiste plek. Daarnaast moet de vorm van de kussens passen bij jouw lichaam. We zijn niet allemaal gelijk en dus is niet voor iedereen dezelfde bureaustoel geschikt. Daarom hebben wij een ruim assortiment ergonomische bureaustoelen zodat we altijd de juiste invulling kunnen geven voor ieder persoon op iedere werkplek.  

Direct hulp bij jouw keuze? Ervaar onze persoonlijke aanpak! 

Stel je stoel goed in

Heb je al een hele goede bureaustoel maar staat deze niet optimaal ingesteld dan haal je niet het maximale uit je werkplek. Hieronder in het kort wat stappen om je daarbij te helpen!

          1. Stel je stoel op de hoogte waarop je voeten goed op de vloer staan en je onder- en bovenbeen in een                        hoek van 90°-110° staan. 
          2. Zorg voor de juiste zitdiepte van de zitting. Er mag maximaal een vuist tussen de binnenkant van je knie                  en de voorzijde van de zitting passen. 
          3. Laat de rugleuning goed aansluiten aan je rug en let daarbij goed op de hoogte, de lumbaalsteun moet                    een goede steun in de holling van je rug geven. 
          4. De armsteunen plaats je op de goede hoogte door met je vingers je sleutelbeen aan te raken en je arm                    ontspannen te laten hangen. Vervolgens plaats je de armsteun op elleboog hoogte. 

bureauhoogte zithouding


Advies op maat, waar en wanneer je wilt!

Alles wat nodig is voor een ergonomisch verantwoorde werkplek vindt u in onze showroom in Sassenheim. Onze showroom geeft een mooi beeld van wie we zijn en wat we doen. We hebben een ruim assortiment bureaustoelen staan, klaar om uit te proberen. 

Liever op jouw thuiswerkplek of op kantoor? Geen probleem! We komen kosteloos naar jou toe om te kijken welke bureaustoel bij jou past. We bekijken dan meteen je hele werkplek en geven graag tips en adviezen over hoe je je werkplek en/of werkhouding kunt verbeteren.  

 

 

ergonomische bureaustoel rugpijn en rugklachten

 

 


 

ergonomische bureaustoel rugpijn en rugklachten

Écht 100% zeker weten dat die ergonomische bureaustoel je juiste is? Dat doe je met een proefplaatsing!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Heb jij een bureaustoel gezien en ben jij benieuwd of dit, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. Hoe vaak gebeurd het niet dat er iets word besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Ook wij zouden graag ‘snel verkopen’ echter zijn wij van mening dat dat bij een bureaustoel niet de juiste manier is. Daarom mag je eerst de bureaustoel uitproberen, nadat we deze persoonlijk hebben afgeleverd en ingesteld specifiek voor jouw lichaam en werksituatie. Deze service gaat niet te koste van de prijs, die blijft scherp!


De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering, we komen onze bureaustoelen daarom persoonlijk afleveren. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is en door onze persoonlijke aanpak kunnen we zorgen dat je een goede gebruiksinstructie krijgt. Door op locatie samen de werkplek te bekijken kunnen we direct goede instructies en tips geven, zo verlies je zo min mogelijk van je kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomie voor iedere werkplek!