Ergonomisch thuiswerken met een zit-sta bureau

Ergonomisch thuiswerken met een zit-sta bureau

Bij bedrijven en organisaties heeft het zit-sta bureau inmiddels zijn weg gevonden. Tal van kantoren en werkplekken wordt ingericht met zo’n in hoogte verstelbaar bureau. Maar hoe zit het met de thuiswerkers? Uit doorlopend lezersonderzoek van Intermediair blijkt dat twee op de drie professionals regelmatig of vaak vanuit huis werken. Met de komst van het coronavirus is dit in een stroomversnelling geraakt. Vaak wordt de thuiswerkplek dan ingericht aan de keukentafel, en sommigen zelfs vanaf de bank! Logisch, want wie heeft er nu plek voor zo’n enorm zit-sta bureau? Daarom hebben wij unieke, compacte oplossingen voor de thuiswerkers. 

zit-sta bureau, thuiswerkplek

 

Compacte zit-sta bureaus voor de thuiswerkers!

In een eerder nieuwsbericht hebben we al eens aangestipt hoe slecht te veel zitten is. Maar de thuiswerkers hebben vaak niet de middelen in huis om dynamisch te werken. Met onze zeer compacte zit-sta bureaus kun je dat veranderen. Ons bureau heeft een bladmaat vanaf 80 x 60 cm, daar waar de meeste andere bureaus beginnen bij een maat vanaf 120 x 80 of 140 x 80! Dit zeer compacte zit-sta bureau maakt het mogelijk om ook thuis te genieten van een ergonomisch verantwoorde werkplek. 


Van klassiek tot modern design

De compacte zit-sta bureaus passen in ieder decor. Doordat er gekozen kan worden uit diverse blad- en framekleuren. Zo kan er, voor de bladkleuren, standaard gekozen worden uit beuken, esdoorn, eiken en wit. De framekleuren zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en zilver. 

 

Wil je helemaal praktisch te werk gaan, of zoek je een industriële look? Geen probleem, dit bureau is te voorzien van zwenkwielen.

 

zit-sta bureau, ergonomie, thuiswerk

 

zit-sta bureau, ergonomie, thuiswerk

 

Voordelen van een zit-sta bureau?

  • Helpt bij het verbranden van calorieën.
  • Verkleind het risico op hart- en vaatziekten.
  • Zorgt ervoor dat u langer geconcentreerd blijft. 
  • Helpt nek-, schouder-, en rugklachten te voorkomen.
  • Staand werken verbetert je stemming.
  • Staan geeft je meer energie.
  • Kan voor meer productiviteit zorgen.


Ook een los zit-sta bureau onderstel mogelijk!

Ben je al in het zit van een bureau met een prachtig blad, of past echt alleen die bladkleur bij het interieur? Dan kunnen we ook alleen een zit-sta bureau onderstel leveren. Deze monteren we dan onder het huidige blad. Zo blijft de uitstraling hetzelfde, en geniet je toch van de ergonomie van de toekomst!

 

zit-sta bureau, thuiswerkplek, frame

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel gerust 0252-221022 of vul een contactformulier in. 

 

Ergonomische oplossingen voor thuiswerkers.