Bescherm uw bedrijf en klanten met de Covid-19 logomatten!

Bescherm uw bedrijf en klanten met de Covid-19 logomatten!

Afstand geeft ruimte! 

We mogen er weer op uit en krijgen steeds meer ruimte. Belangrijk is daarbij wel je te realiseren dat het nog steeds niet is zoals ‘vroeger’. 

In winkels en bedrijven geldt dan ook het dringende advies er altijd voor te zorgen dat mensen 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen bewaren en de hygiëne maatregelen kunnen naleven. En we zullen elkaar moeten blijven herinneren aan het houden van de 1,5 meter afstand tot elkaar. Een Covid-19 Logomat bij de entree van uw bedrijf kan hier een belangrijke, goedkope en nette bijdrage aan leveren. 

~De Covid-19 logomatten; Duidelijk & Veilig!~

Deze Covid-19 deurmatten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende designs en verschillende maten. 

corona covid-19 deurmat logomat

Nu met 20% korting! Dus je hebt nu al een Covid-19 mat vanaf slechts €75,- excl. BTW!

covid-19 logomat , corona deurmat

Standard Logomat

De Covid-19 Logomat Standard is de ideale Covid-19 mat oplossing voor lichte toepassingen.

Door gebruik te maken van de BrilliantStep™  full colour printtechniek met bijna eindeloze  kleurencombinaties, biedt de dicht getufte  entreemat dunne lijnen en een mooie  presentatie van kleuren. De duurzame vinyl  backing, die helemaal afgewerkt is, past op  elke ondergrond.Imperial Logomat

De Covid-19 Logomat Imperial is geschikt voor middelzwaar loopverkeer.

 

Deze uitstekende schoonloopmat is dicht op elkaar getuft voor een hoge vochtopnamecapaciteit en verwijdert vuil voor een effectieve oplossing.

 

Een duurzame vinyl backing die helemaal afgewerkt is, past op elke ondergrond. De BrilliantStep™ printtechniek zorgt voor uitstekende kleuren

 

 

covid-19 logomat , corona deurmat

 

 

covid-19 logomat, corona deurmat

 

Washable Logomat

De Covid-19 Washable Logomat is een functionele en wasbare mat geschikt voor middelzwaar loopverkeer.

Deze mat heeft een hoge kwaliteit door de geavanceerde BrilliantStep™ fullcolor printtechniek. De open fries tuft geeft een hoge kleurdiepte en een streeploos oppervlak, waardoor het duurzamer en effectiever is om vuil te verbergen.

De nitrilrubber backing met antislipprofiel is wasbaar tot 50°C, voorkomt verschuiving van de mat en houdt deze iets van de vloer zodat deze onder de mat kan drogen.


 

De juiste partner voor ergonomie!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische coronaproof oplossingen voor iedereen!