Bureaustoel op maat

Bureaustoel op maat

Pas je niet in het “gewone”? Dan hebben wij voor jou een bureaustoel op maat!

Een bureaustoel op maat betekent bij ons een bureaustoel die perfect aansluit bij jouw lichaam en wensen. Soms zijn het de kleine dingen die het doen. Bij een ‘op maat gemaakte zitoplossing’ hoef je niet direct te denken aan ‘grote verbouwingen’. Soms maakt een kleine aanpassing het verschil tussen goed of slecht zitten. Wij gaan voor de oplossing, en of dat nu een kleine verhoging aan de voorzijde van de zitting of een aangepast rugpand met een opening aan de linkerzijde is, maakt ons niet uit. 

 

bureaustoel op maat, maatwerk

 

De juiste bureaustoel voor iedereen

Geheel vrijblijvend en kosteloos komen wij bij u langs voor een passing of advies. Ons streven is dat iedereen, met of zonder lichamelijke beperking, goed kan zitten of ondersteund kan staan. Naast een betere gezondheid komt een juiste zit/sta oplossing ook de kwaliteit en productiviteit ten goede wat de uiteindelijke investering dubbel en dwars doet terugbetalen. 


Voordelen van een bureaustoel op maat door Ergotech

  • super zitcomfort doordat de stoel aangepast is aan uw lichaam en klachten
  • verhoging van de productiviteit
  • wij zijn onafhankelijk, dus altijd de juiste oplossing
  • voorkomt of vermindert pijn door rugklachten
  • voorkomt of vermindert pijn door nek-schouderklachten
  • Geheel vrijblijvend en kosteloos komen wij bij u langs voor een passing of advies.

 

 

bureaustoel op maat

 

stuituitsparing, bureaustoel op maat

 

De stuituitsparing, incognito maatwerk

Heeft u last van een pijnlijk of gekneusd staartbeen, heiligbeen of stuitbeen, prostaatklachten of een pijnlijke plek na een dag zitten? Dan is daar een bureaustoel met stuituitsparing. 

Het zitkussen met staartbeenuitsparing zorgt ervoor dat het gebied rond het zitvlak met het heiligbeen en stuitbeen vrij komt te liggen waardoor er door het gebruik van dit zitkussen met staartbeenuitsparing een plaatselijke drukverlichting ontstaat. 

Dit hoeft helemaal niet op te vallen! Zo hebben wij bureaustoelen welke standaard al voorzien zijn van een stuituitsparing zonder dat dat zichtbaar is!

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Bureaustoel op maat