Corona preventiescherm voor op kantoor

Corona preventiescherm voor op kantoor

~Gezond en verantwoord werken, ook tijdens de coronacrisis~

Op veel plekken kom je ze al tegen: een kuchscherm of anti corona scherm. Deze acrylaat veiligheidsschermen bieden jou en je collega’s extra bescherming tegen hoest- en niesdruppeltjes en bieden een veiliger gevoel op het kantoor. Beperk het risico van verspreiding van het coronavirus door niezen of kuchen ook op jouw werkplek met onze handige veiligheidsschermen!

De hygiëneschermen hebben wij in verschillende varianten. Allen zijn eenvoudig en snel te bevestigen. 

Een veiligheidsscherm in een bijzondere maat of bijzondere vorm is geen probleem, neem daarvoor contact met ons op.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag of wil je advies voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en bel ons op 0252 22 10 22 !

 

 

veiligheidsscherm corona covid-19

 

Veiligheidsscherm transparant!

Deze veiligheidsschermen bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/ flat screen af te bakenen, een extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen.

De schermen zijn gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. De veiligheidsschermen zijn er voor 1 of 2 monitoren en hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een monitorsteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau.

Het scherm neemt, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau!

Klik hier voor meer info!


Scheidingswand Transparant!

Deze glasheldere transparante acrylaat scheidingswand is speciaal ontwikkeld voor het creëren van een veilige en overzichtelijke werkplek op basis van de voorschriften van het RIVM.

De transparante acrylaat scheidingswanden zijn eenvoudig en snel te monteren. Zowel aan het bureaublad geklemd als losstaand op voetjes. De ruimte tussen het wandje en het bureau biedt voldoende ruimte voor bekabeling.

 

De transparante scheidingswanden zijn snel leverbaar in de meest gebruikte afmetingen. Andere maat nodig? Neem daarvoor contact met ons op!

Klik hier voor meer info!

 

 

 

scheidingswand transparant corona

 

 

 

antistatische reiniger corona

Antistatische Scheidingswand Reiniger!

Uiteraard hebben we ook nagedacht over het schoonhouden van de schermen daarom bieden we additioneel ook een antistatisch schoonmaakmiddel aan. 

Deze antistatische scheidingswand reiniger is speciaal ontwikkeld om glasheldere acrylaat scheidingswanden te reinigen. 

Klik hier voor meer info!


Ervaar zelf een van onze ergonomische oplossingen!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze ergonomische oplossingen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurd het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!

 

 

wat is een ergonomische werkplek

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische coronaproof oplossingen voor iedereen!