De cleanroom stoel, van standaard tot maatwerk oplossingen!

De cleanroom stoel, van standaard tot maatwerk oplossingen!

 

~De cleanroom stoel; zuivere kwaliteit voor in een zuivere werkomgeving.~

Cleanrooms bestaan in allerlei vormen en afmetingen. Hele fabricagefaciliteiten kunnen aanwezig zijn in een cleanroom met oppervlaktes van duizenden vierkante meters maar cleanrooms kunnen ook slechts enkele vierkante meters groot zijn. Wij hebben voor in iedere cleanroom de juiste ergonomische zitoplossing. 

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het verzorgen van de juiste ergonomische oplossingen in cleanrooms. 

 

Ergonomische cleanroom stoelen

Wij leveren diverse cleanroom stoelen van verschillende merken. Door deze merk-onafhankelijkheid kunnen wij voor elke situatie of werkplek exact de juiste invulling verzorgen. Of je nu juist een robuuste werkstoel nodig hebt of toch die ergonomische probleemoplosser, voor elk cleanroom situatie hebben wij een geschikte stoel.

En, indien nodig, passen wij de stoelen aan uw wensen aan. Standaard zijn de stoelen uit te voeren met bijvoorbeeld armleggers, een voetenring en zijn er verschillende soorten wielen te leveren. Maar ook voor maatwerk deinzen wij niet terug, dus passen de “standaard” oplossingen je niet, neem dan contact met ons op!Ergonomische cleanroom zadelkrukken

Op zoek naar een actieve en toch ontspannen werkhouding in de cleanroom? Daarvoor hebben we de cleanroom zadelkruk!

Bij het zitten op een zadelkruk kantelt automatisch je bekken waardoor je wordt gestimuleerd een goede lichaamshouding aan te nemen. Zo creëer je een actievere zithouding en kun je niet onderuit zakken. Door het anatomisch gevormde zadel zijn de krukken comfortabel en ga je afknelling van de bloedsomloop tegen. Zadelkrukken zorgen voor stimulatie en daarmee versterking van de rug-, been- en buikspieren.

 

 

 

 

 

Ergonomische cleanroom rolkrukken

Onze cleanroom rolkrukken zijn robuuste alleskunners en worden ingezet bij tal van werksituaties. U kunt uw benen ontlasten en toch blijft u mobiel zodat u gemakkelijk over de werkplek kunt bewegen. Ergotech levert verschillende modellen cleanroom krukken. Hierdoor kunnen wij u op elke werkplek van de juiste invulling voorzien.

Rolkrukken zorgen voor een zeer hoge mate van flexibiliteit en wendbaarheid. We hebben rolkrukjes in verschillende hoogtes. Hierdoor zijn ze toepasbaar voor werkzaamheden zowel dicht bij de grond als in hogere werksituaties.


Zelf een ergonomische cleanroom oplossing ervaren? Geen probleem!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze cleanroom oplossingen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurd het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!

 

 

wat is een ergonomische werkplek

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische cleanroom oplossingen voor iedereen!