Een ergonomische bureaustoel testen? Dat kan!

Een ergonomische bureaustoel testen? Dat kan!

Wil je graag een goede ergonomische bureaustoel aanschaffen maar deze eerst testen? Geen probleem bij ons! We komen kosteloos naar jou toe om te kijken welke bureaustoel, zadelkruk of ander ergonomisch hulpmiddel jou aanspreekt. En vervolgens kun je deze testen op je eigen werkplek. Zo weet je zeker dat wat wij adviseren ook echt bij jou past!

Bevalt de bureaustoel na een paar dagen testen toch niet, dan komen we terug en vervangen we de stoel voor een ander model. 

ergonomische werkplek

 

Bureaustoel op maat

Pas je niet in het “gewone”? Dan hebben wij voor jou een bureaustoel op maat!

Een bureaustoel op maat betekent bij ons een bureaustoel die perfect aansluit bij jouw lichaam en wensen. Soms zijn het de kleine dingen die het doen. Bij een ‘op maat gemaakte zitoplossing’ hoef je niet direct te denken aan ‘grote verbouwingen’. Soms maakt een kleine aanpassing het verschil tussen goed of slecht zitten. Wij gaan voor de oplossing, of dat nu een kleine verhoging aan de voorzijde van de zitting of een compleet aangepast rugpand is, maakt ons niet uit. 


Bij ons ’thuis’

Niet handig als we bij jou langskomen? Of wil je gewoon alles uitproberen? Dat kan! Alles wat nodig is voor een ergonomisch verantwoorde werkplek vind je in onze showroom in Sassenheim. Onze showroom kan een mooi beeld geven van wie we zijn en wat we doen. Van rolkrukken naar werktafels tot voetsteunen.  Voor een bezoek aan onze showroom kun je een afspraak maken via 0252 – 221022.

 

ergonomische bureaustoel uitproberen

 

 

 

[/su-column]

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische oplossingen voor iedereen!