Een project om trots op te zijn; 115 werkplekken voorzien van een nieuwe werkstoel.

Een project om trots op te zijn; 115 werkplekken voorzien van een nieuwe werkstoel.

 

~Een goede afsluiting van 2019!~

Tegen het einde van vorig jaar hebben wij 115 nieuwe werkstoelen mogen leveren in de regio IJmond op een productieafdeling Montage & Verpakken. En met het woord montage in de afdelingsnaam kon het niet anders dan dat we dit project hebben uitgevoerd met de medewerkers van deze afdelingen zelf! Een mooie samenwerking met als resultaat 115 nieuwe werkstoelen voor op hun eigen werkplekken. 

 

project samenwerken

 

Bekijk hieronder de door ons geleverde ergonomische oplossingen! 

 

Ergonomische werkstoel Style

De Style is een zeer robuuste werkstoel waar je met recht kan spreken over betaalbare kwaliteit. De combinatie van een goed gevormd PUR rugpand en zitting geeft een geweldig zitcomfort wat tegen een stootje kan. De stoel is standaard voorzien van een 5-teens aluminium kruisvoet, zithoekverstelling en uit te voeren in verschillende zithoogten. Armleggers zijn als optie leverbaar.

Een alleskunner breed inzetbaar op de meest uiteenlopende werkplekken als: laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers etc.Ergonomische werkstoel Spirit

De Spirit is een robuuste, ergonomische werkstoel en zorgt voor de “right spirit” op de meest uiteenlopende werkplekken. Met een duurzame PUR rugleuning en zitting is deze gemakkelijk te reinigen. Polyurethaan is bestand tegen de meeste chemische stoffen.

Het uitgekiende ontwerp van de rugleuning zorgt voor meer schoudervrijheid tijdens uw werkzaamheden. De kleine kruispoot maakt deze stoel ideaal voor werkplekken met weinig ruimte. Optioneel zijn armleggers verkrijgbaar.

 

 

 

112 werkstoelen

 

 

Ergonomische voetsteun Footform

De Footform is de intermediair tussen een goede zit- en werkhoogte. Indien er een aanzienlijk verschil is tussen de hoogte van de bovenzijde van uw armleggers, en de hoogte van de bovenzijde van het tafelblad, dan is het in sommige gevallen aangewezen een voetensteun te gebruiken.

Dit product is ter ondersteuning van een betere werkhouding en ter voorkoming van lichamelijke klachten.
De rode knop is een intrigerend onderdeel voor een snelle verstelbaarheid.


Zelf een ergonomische oplossing ervaren? Geen probleem!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze oplossingen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurd het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!

 

 

wat is een ergonomische werkplek

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische oplossingen voor iedereen!