Ergonomisch verantwoord thuiswerken? Dat doe je met deze aanbiedingen!

Ergonomisch verantwoord thuiswerken? Dat doe je met deze aanbiedingen!

~Gezond en verantwoord thuiswerken, voorkom lichamelijke klachten~

Vanwege de coronacrisis werken veel werknemers nu onverwacht thuis, en dat brengt vaak veel ongemakken en lichamelijke klachten met zich mee. Werkgevers en werknemers moeten goed nadenken over hoe zij hun werkplek inrichten om ook thuis gezond te werken. Een verantwoorde thuiswerkplek is niet altijd snel te realiseren, maar daar helpen wij je bij! 

Thuiswerken betekent vaak met de laptop op schoot op de bank, of aan de keukentafel werken. Veelal resulteert dat in een onderuitgezakte of voorovergebogen werkhouding en dat zorgt voor lichamelijk klachten. Logisch want dit meubilair is niet ontworpen voor deze situatie. Om onderrugklachten, schouderklachten en nekklachten te voorkomen is een goede ergonomische werkplek gewenst. 

Bekijk onze thuiswerk aanbiedingen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag of wil je advies voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en bel ons op 0252 22 10 22 !

 

thuiswerk zit sta bureau

 

 

Zit-sta bureau 120×60 cm  | NU: €495,- Incl. BTW!

Dit elektrische zit sta bureau wordt gratis gemonteerd en geleverd voor de deur. Uitsluitend in het wit verkrijgbaar (Wit blad + Wit frame!)

Met een unieke bladmaat van 120 x 60 cm, daar waar de meeste andere bureaus beginnen bij een maat vanaf 120 x 80 of 140 x 80, maakt dit zeer compacte zit-sta bureau maakt het mogelijk om ook thuis te genieten van een ergonomisch verantwoorde werkplek.

Klik hier voor meer info!

Heb jij al een mooi bureau maar zonder elektrische verstelmogelijkheid? Dan hebben wij ook alleen losse frames voor onder jouw huidige bureaublad!

 


Prosedia Se7en Basic  | NU: €299,- Incl. BTW!

De Prosedia bureaustoel Se7en Basic is bij uitstek geschikt voor lange dagen achter uw bureau. Deze ergonomische bureaustoel verzekert u van een juiste zithouding. Dankzij de vele verstel mogelijkheden kunt u de stoel geheel naar eigen wens instellen voor perfecte ondersteuning van uw rug, benen en armen. 

De Se7en bureaustoel is goedgekeurd door de arbodienst en gecertificeerd volgens de Nederlandse ergonomie norm NEN-EN 1335. Daarmee voldoet de stoel aan alle huidige eisen.

Uitgevoerd in stof zwart!

Klik hier voor meer info!

 

 

Prosedia se7en

 

 

 

Be Steady

Be Steady Balanskruk  | NU: €302,50 Incl. BTW!

De Be Steady is een bijzonder fijne, compacte, ergonomische zit-sta kruk die zorgt voor comfortabele steun én beweging op hoge zitposities. Perfect te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau. Be Steady volgt de gebruiker, zorgt voor een goede zithouding en vermindert rugklachten. De dynamische stahulp Be Steady vergemakkelijkt het afwisselen tussen zitten en staan.

Ideaal voor thuiswerkers dankzij het compacte formaat en brede toepasbaarheid!

Klik hier voor meer info!


Zelf een ergonomische oplossing ervaren? Geen probleem!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze ergonomische oplossingen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurd het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!

 

 

wat is een ergonomische werkplek

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische oplossingen voor iedereen!