Ergonomische bureaustoel eerst uitproberen? Dat kan!

Ergonomische bureaustoel eerst uitproberen? Dat kan!

Net terug van vakantie en nu alweer diezelfde vervelende fysieke klachten als voordat je wegging? Maar wat heb je nu precies nodig, en gaat dat dan ook iets opleveren? 

Het aanschaffen van een goede ergonomische bureaustoel kan lastig zijn. Online is er genoeg te vinden, maar uitproberen is dan lastig. Ga je naar een winkel dan kun je natuurlijk even proefzitten, en wellicht lijkt het op dat moment de goede te zijn maar op je eigen werkplek is de situatie toch net anders. 

Daarom kun je bij ons gebruik maken van een vrijblijvende en gratis proefplaatsing! Je kan dan het product uitproberen op je eigen werkplek, zonder dat je ergens aan vast zit! Zo weet je zeker dat jouw nieuwe stoel je ook echt iets oplevert. 

 

ergonomische werkplek

 

Ons advies

Heb je geen idee welke bureaustoel, zadelkruk of ander ergonomisch hulpmiddel jij nodig hebt? Geen probleem. Wij komen gewoon naar je toe, en kijken samen met jou welke ergonomische middelen jou kunnen helpen bij een gezonde werkhouding. Deze kun je vervolgens zelf testen. Zo weet je zeker dat wat wij adviseren ook echt bij jou past!

 


Bij ons ’thuis’

Niet handig als we bij jou langskomen? Of wil je gewoon alles uitproberen? Dat kan! Alles wat nodig is voor een ergonomisch verantwoorde werkplek vind je in onze showroom in Sassenheim. Onze showroom kan een mooi beeld geven van wie we zijn en wat we doen. Van rolkrukken naar werktafels tot voetsteunen.  Voor een bezoek aan onze showroom kun je een afspraak maken via 0252 – 221022.

 

ergonomische bureaustoel uitproberen

 

 

 

[/su-column]

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische oplossingen voor iedereen!