Ergonomische hulpmiddelen

Ergonomische hulpmiddelen

 

~Een goede stoel alleen is niet genoeg!~

Bij een ergonomische en gezonde werkplek denkt men vaak aan een bureaustoel en tegenwoordig een zit sta bureau. Een goede basis natuurlijk, maar lang niet iedere klacht of een verkeerde houding kan worden opgelost door alleen een nieuwe bureaustoel. En zelfs met een goede bureaustoel is een verkeerde houding nog zo aangenomen. Daarom hebben wij óók de hulpmiddelen om jou goed, gezond en comfortabel te kunnen laten werken.

ergonomisch hulpmiddel

 

Ergonomische hulpmiddelen voor op het bureau

Ingespannen aan het werk achter het beeldscherm, dan vergeet je wel eens je houding. Dit kan helaas wel vervelende klachten als gevolg hebben. Denk hierbij aan rug-, nek-, schouder- en armklachten. Met de juiste ergonomische hulpmiddelen op jouw bureau kunnen veel van deze klachten voorkomen of opgelost worden. Zo hebben wij documenthouders, monitorverhogers, monitorarmen en laptopstandaards. Doordat je scherm op de juiste hoogte staat blijft je makkelijker in de juiste houding zitten! 


Ergonomische hulpmiddelen voor onder onder het bureau

Nog niet in het bezit van een in hoogte verstelbaar bureau of je werkgever nog niet kunnen overtuigen om die aan te schaffen? Dan kan het wel eens zo zijn dat je bureau te hoog is. Om dan toch een goede zithouding te creëren wordt vaak de bureaustoel omhoog gezet. Met als gevolg dat je benen afknellen, je met je voeten de hele dag op de kruisvoet zit of je op het puntje van je stoel gaat zitten. Dit alles is eenvoudig te voorkomen door gebruik te maken van een voetensteun! Probeer dit zelf met een gratis proefplaatsing!

 

 

 

Ergonomisch hulpmiddel

 

 

Ergonomische hulpmiddelen

 

Proeven van deze ergonomische hulpmiddelen? Geen probleem!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Heb jij een ergonomische oplossing gezien en ben jij benieuwd of dit, dan wel onze adviezen, u daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurd het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomie voor iedere werkplek!