Gratis ergonomisch thuiswerk advies, Coronaproof via de telefoon!

Gratis ergonomisch thuiswerk advies, Coronaproof via de telefoon!

Ben jij, vanwege de coronacrisis, nu ook onverwacht aan het thuiswerken? En brengt dat ongemakken en lichamelijke klachten met zich mee of kom je er qua ergonomie niet uit? Dan kun je ons bellen. Samen zullen we dan, telefonisch, jouw situatie in kaart brengen en je helpen jouw werkplek te verbeteren. Dit doen we geheel kosteloos! We moeten elkaar tenslotte helpen in deze lastige tijden!

Dus kom je er niet uit? Bel ons gerust, het kost je niks en je zit nergens aan vast! Samen op zoek naar de juiste ergonomische oplossing! 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je je thuiswerkplek wil upgraden maar weet je niet waar je moet beginnen? We helpen graag! We komen kosteloos naar jou toe om, geheel volgens de RIVM normen, te kijken welke bureaustoel, zadelkruk of ander ergonomisch hulpmiddel jou aanspreekt. En vervolgens kun je deze testen op je eigen werkplek. Zo weet je zeker dat wat wij adviseren ook echt bij jou past!

showroom

 

Bij ons ’thuis’

Niet handig als we bij jou langskomen? Of wil je gewoon alles uitproberen? Dat kan! Alles wat nodig is voor een ergonomisch verantwoorde werkplek vind je in onze showroom in Sassenheim. Onze showroom kan een mooi beeld geven van wie we zijn en wat we doen. Van rolkrukken naar werktafels tot voetsteunen.  Voor een bezoek aan onze showroom kun je een afspraak maken via 0252 – 221022.

Uiteraard wordt er gedurende dit bezoek rekening gehouden met alle door het RIVM opgestelde richtlijnen!

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische oplossingen voor iedereen!