Gratis tafelbladverhoger bij een Office zadelkruk!

Gratis tafelbladverhoger bij een Office zadelkruk!

 

~Van eettafel naar thuiswerkplek!~

We werken nog steeds heel veel vanuit huis en nog lang niet iedereen heeft de beschikking over een thuiskantoor of een in hoogte verstelbaar bureau. Regelmatig komen we nog werkplekken tegen aan de keukentafel en dat resulteert vaak in onderrug-, schouder- en nekklachten.
Om gezond en lekker te kunnen werken kun je je gewone stoel afwisselen met een zadelkruk. 

Thuiswerken op een zadelkruk geeft je een dynamische en actieve zithouding. Maar zit je aan een standaard bureau of zelfs aan de eettafel dan is alleen een zadelkruk niet voldoende. De goede, actieve, zithouding van een zadelkruk neem je alleen aan als je werkblad ook op de juiste hoogte is ingesteld. 

Daarom krijg je nu, bij bestelling van een Office zadelkruk, een tafelbladverhoger t.w.v. € 99,- cadeau!
(Actie loopt van 01-07-2021 tot 31-08-2021)

Office zadelkruk

office zadelkruk

Een gezonde actieve zithouding is de filosofie achter de zadelkruk

Wanneer je werkt, zoekt je lichaam een houding die de minste energie kost. Dit is echter lang niet altijd de beste houding! Op een bureaustoel ben je bijvoorbeeld vaak geneigd wat onderuit te zakken. Dit kan nadelig zijn voor je lichaam. Staan geeft een gunstige houding, maar is slechts beperkt vol te houden. Op een zadelkruk beleef je het beste van beiden. Je behoudt door de hoge zit de gezonde houding van het staan en ervaart tegelijkertijd de stabiliteit en het comfort van het traditionele zitten.Waarom een zadelvorm

De vorm van het zadel zorgt er automatisch voor dat je rug een ontspannen houding aanneemt. Deze ‘open houding’ bevordert o.a. een optimale ademhaling, doorbloeding en spijsvertering. 
Zittend op je zadel met je benen in een lichte spreidstand kun je gemakkelijk heen en weer rollen om bijvoorbeeld even iets te pakken. Je gebruikt dan enkel je benen en ontlast je rug. 

 

Office zadelkruk

 

 

 

 

Gezond zitten vergt de juiste instelling

Ga zitten op je zadelkruk en stel deze zo in, dat je met je voeten op de grond, zo hoog mogelijk komt te zitten. Hierdoor kantelt je bekken waardoor de stand van je wervelkolom een natuurlijke S-curve aanneemt. 
In deze zogenaamde ‘neutrale houding’ worden je spieren en wervelkolom het minst belast en voorkom je rug-, nek- en schouderklachten. Kortom met de juiste instelling kun je gewoon gezond zitten en lekker werken. 

Welke zadelkruk past bij jou?

De juiste zadelkruk zorgt voor een betere concentratie, meer focus en een actieve houding. Op deze manier werk je dynamischer, kun je je beter concentreren en heb je aan het einde van je werkdag nog energie over voor andere leuke dingen!

office zadelkruk

 

 

 

office zadelkruk

Stoffering & Kleuren

Je hebt keuze uit verschillende stofferingen. Zo heb je altijd de juiste stijl en kleur wat past bij jouw interieur! Je hebt keuze uit:
Trevira; Een compact geweven stof met een gladde structuur voor intensief gebruik. 
Flex; Een stof met crepe structuur die wat elastisch is en leverbaar in egale kleuren. 
Trevira Blend; Stof die aanvoelt als wol. Het ongelijke streepeffect geeft extra karakter. 


Tips voor gezond werken om direct mee aan de slag te gaan!

Take a break
Neem regelmatig een korte pauze. Je kunt pauze software toepassen om de intensiteit van je computergebruik te verminderen.

Werk dynamisch
Gebruik een zit-stabureau om zittend werk met staand werk af te wisselen, zodat de schadelijke gevolgen van langdurig zitten afnemen. Pak de zadelkruk!

Beweeg
Las beweegmomentjes in zoals koffie halen of even rekken en strekken, maar ga ook eens wandelen in de pauze en neem de trap in plaats van de lift. 

Instellingen
Stel je beeldschermmeubilair in op je eigen afmetingen, ook wanneer je thuis of bij een klant werkt. En bekijk de optie van een tweede scherm eens!

Positie
Plaats documenten die je gebruikt voor je, zodat je in een rechte lijn kijkt en niet links of rechts van je. Plaats deze tussen je scherm en toetsenbord. Een documenthouder kan je helpen om de kijklijn te verbeteren. 

Muis
Probeer zo min mogelijk te reiken. Plaats je muis recht voor je schouder. Dat kan goed in combinatie met een compact toetsenbord. Je kunt ook een centrische muis gebruiken zodat je armen en handen binnen je schouders blijven. 

 


 

Zelf een ergonomische oplossing ervaren? Geen probleem!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze ergonomische oplossingen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurt het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!


 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomie voor iedere werkplek!