Laboratorium actie ter ondersteuning van het Nederlandse Rode Kruis!

Laboratorium actie ter ondersteuning van het Nederlandse Rode Kruis!

 

~Ergonomie op iedere werkplek, dus ook het laboratorium!~

Alle laboratoriummedewerkers verdienen een steuntje in de rug, zo ook het Nederlandse Rode Kruis. Onze leverancier Score BV doet dit door voor iedere bestelde labstoel, (zadel)kruk of voetensteun een bedrag van €15,00 te doneren. De actie loopt tot 1 juli 2020

Het hulpaanbod van het Rode Kruis bestaat ten tijden van COVID-19 onder andere uit: 

Vervoer van (mogelijk) besmette personen | Hulp aan zorginstelllingen | Hulp aan ouderen en kwetsbaren
Hulp bij groepsquarantaine en zorghotels | Hulp bij noodopvang dak- en thuislozen | Hulp aan voedselbanken
Hulp aan callcenters, huisartsenposten en GGD’s | Hulp bij informatie voorziening en publieksvoorlichting

Bron: Het Nederlandse Rode Kruis 2020


Voor deze actie zijn door Score BV de volgende artikelen geselecteerd:

Score 4400 Rode Kruis actie

 

 

Score At Work 4400

De krachtpatser van Score in het laboratorium. De royale zitting (BxD: 46 x 44 cm) en rug (BxH: 43 x 44 cm) geven je een optimale ondersteuning. Gemaakt van zacht polyurethaan, bestand tegen chemische stoffen en gemakkelijk te reinigen. Het sterke aluminium onderstel is voorzien van grote wielen zodat hij makkelijk verplaatsbaar is.

Leverbaar met een vaste of verstelbare zithoek en optioneel ook met armleggers.Score Spirit Line

De Spirit Line is breed inzetbaar en zorgt voor de “right spirit” op de meest uiteenlopende werkplekken als: laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers etc. De Spirit Line rugleuning biedt door het uitgekiende ontwerp extra bewegingsvrijheid voor de schouders. De kleine kruispoot maakt deze stoel ideaal voor werkplekken met weinig ruimte. PU is zeer sterk en voelt zacht aan, bovendien is het gemakkelijk schoon te houden en erg duurzaam.

 

 

 

Score Spirit Rode Kruis actie

 

Score opti Rode Kruis actie

Score Opti Line

De compact vormgegeven Opti Line is een prettige partner in het lab. De zitting van Ø 35 cm is gemaakt van zacht polyurethaan, bestand tegen chemische stoffen en gemakkelijk te reinigen. Het aluminium onderstel van Ø 54 cm  is voorzien van grote wielen. Doordat hij zo compact is past de Opti Line taboeret gemakkelijk onder een labtafel en geeft hij je de ondersteuning die nodig is. De ring onder de zitting voor de hoogteverstelling zorg dat u nooit mis grijpt. 

Score Steady stahulp

De Steady is een stahulp met bijzondere eigenschappen. De zitting met een afmeting van 37 x 27 cm (B x D) is gemaakt van zacht polyurethaan, bestand tegen chemische stoffen en gemakkelijk te reinigen. De zithoek is verstelbaar zodat je de zitting altijd goed kunt positioneren. Het onderstel is inklapbaar. Hierdoor zet je de Steady gemakkelijk aan de kant zonder dat hij veel ruimte in neemt. Bovendien zorgen de voetensteunen ervoor dat je jouw staande zithouding kunt afwisselen.

 

Score Steady Rode Kruis actie

 

 

Score voetensteun Rode kruis actie

Score Pro Line voetensteun

De gepatenteerde zeer robuuste PRO Line voetensteunen zijn de perfecte aanvulling voor de hogere lab werkplek. Als je langdurig hoog zit kun je jouw voeten net zo plaatsen als dat jij wilt. Zeer eenvoudig in hoogte in te stellen door de oranje knop in te drukken met je voet. De plank heeft bovendien een zeer groot kantelbereik. Door 2 modellen aan te bieden voorzien we in alle behoeftes: verstelbereik, grootte van de plank en passend voor elke werkplek uitdaging.


Score Saddle Line

De zadelkrukken van Score zijn verkrijgbaar in 2 modellen, de Amazone en de Jumper. De Amazone heeft een smallere zitting (34 cm) dan de Jumper (44 cm). De zadels worden voor deze actie uitgerust met een verstelbare zithoek en je hebt de mogelijkheid een lendensteun toe te voegen. De zittingen (en lendensteun) zijn voorzien van zeer hoogwaardige antibacteriële Stamskin bekleding (zwart). Bij het optimaal gebruik van het zadel wil je de heuphoek zo groot mogelijk maken (minimaal 110 graden). 

 

 

 

Score Saddle Line Rode Kruis actie

 

 


 

Score rode kruis actie

 

Zelf een ergonomische oplossing ervaren? Geen probleem!

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze ergonomische oplossingen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 

Ook wij willen graag ‘snel verkopen’, ‘bestellen, leveren en factureren’. En voor heel veel producten kunnen we dat ook, maar hoe vaak gebeurt het niet dat er iets wordt besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling. Daarom eerst testen!


 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomie voor iedere werkplek!