Last van vermoeide benen? Gebruik een antivermoeidheidsmat!

Last van vermoeide benen? Gebruik een antivermoeidheidsmat!

We hebben allemaal wel eens last van vermoeide benen. Na een lange dag in een pretpark of een dag winkelen kennen we allemaal het gevoel van zware benen. Gelukkig ben je na een dag wel van dat vervelende gevoel af. Maar wat als je iedere dag staand werk verricht. Zeker als je daarbij weinig loopt kun je, naast zeer vermoeide benen, zelfs gezondheidsklachten krijgen. Mogelijke klachten zijn spataderen, lage rugpijn en klachten aan voeten, knieën en heupen. 

Bij langdurig stil staan, langer dan 1 uur achter elkaar, pompen de beenspieren het bloed niet meer richting je hart. Het blijft hangen, dat kan zelfs leiden tot een verstopte ader door een bloedklonter of veneuze zweer.

~Staand werk en vermoeide benen? Met een anti-vermoeidheidsmat is dit zo verdwenen!~

 

antivermoeidheidsmat werkvloermat

 

 

Wat doet een antivermoeidheidsmat?

Met een antivermoeidheidsmat verhoog je niet alleen het comfort op de werkvloer. Het dempende effect van een antivermoeidheidsmat zorgt ervoor dat de voeten continue micro-bewegingen maken, dat minimaliseert de bloed stagnatie in de benen. Ook zorg je met het gebruik van antivermoeidheidsmatten voor een correcte balancering en uniforme verdeling tussen het rechter en linker been. Hierdoor verbeter je het evenwicht, wat vermoeidheid kan verminderen. 

Daarbij zorgt de anti slip functie van de mat voor extra veiligheid op de werkvloer. Welke antivermoeidheidsmat heb ik nodig?

Wij leveren werkvloermatten voor in de meest uiteenlopende werkomgevingen. Door de grote variatie in samenstellingen heb je de mogelijkheid om alleen de speciale karakteristieken te selecteren die je nodig hebt zoals oliebestendigheid, brandvertragende matten voor laswerkzaamheden, een anti-slip toplaag voor extreem gladde omgevingen of een combinatie van deze bovengenoemde.

Dat maakt het uitzoeken van de juiste werkvloermat soms een lastige klus. Wij helpen jou graag bij het vinden van de juiste vloermat. Samen kijken we naar de werkomgeving en jou wensen, en zullen we een advies geven. 

 

 

 

 

antivermoeidheidsmat werkvloermat lasmat

 

 

 

werkvloermat antivermoeidheidsmat

Op zoek naar meer veiligheid op de werkvloer?

Het gaat niet altijd alleen om het comfort. Wij leveren ook matten om de veiligheid te vergroten. Voor bijvoorbeeld extra grip, drainage, speciaal voor stoffige, vochtige, vettige en of olieachtige omgevingen. Er is dus voor iedere toepassing wel een geschikte mat te vinden.

Tevens hebben vele matten schuin aflopende randen om te voorkomen dat men struikelt en om het makkelijker te maken om met karren en dergelijke over de mat te rijden.

 

 


Hulp nodig bij het realiseren van jouw ergonomische werkplek?

Door verkeerd gebruik van je werkplek of de verkeerde middelen kan ook rugpijn ontstaan. Wij bieden tal van ergonomische oplossingen om rugklachten te voorkomen, te verminderen en op te lossen! We komen graag bij je langs op je werkplek om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Betekent dit dat we met ‘slechts’ een goed onderbouwde zit-instructie jouw klacht kunnen oplossen. Helemaal super! Het gaat ons om de oplossing! Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment ergonomische middelen? Bekijk ons assortiment hier!

 

 

 

 

 

 

wat is een ergonomische werkplek

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische oplossingen voor iedereen!