Lichamelijke belasting kinderopvang

Lichamelijke belasting kinderopvang

Werken in de kinderopvang en in peuterspeelzalen is fantastisch werk maar kan lichamelijk zeer belastend zijn. Het tillen van kinderen, hurken naast een kind, knielen voor het veters strikken, op de grond zitten tijdens spelletjes en bukken met het opruimen van speelgoed van de grond zijn allemaal voorbeelden die dagelijks in veelvoud voorkomen tijdens het werk. Bijna de helft van de pedagogisch medewerkers met fysieke klachten ervaart rugpijn door het werk. Vooral de onderrug moet het ontgelden.

 

Leidsterstoel

Van bukken naar krukken!

De lichamelijk belasting tijdens bukken, hurken en knielen is enorm. Bukken belast de rug; hurken is belastend voor het kniegewricht en knelt de bloedvaten in de knieholte af; bij knielen worden knie, het onderbeen en de enkel belast. Om die lichamelijke belasting zo veel mogelijk tegen te gaan is het belangrijk om de juiste ergonomische hulpmiddelen daarvoor te hebben.

Op onze site hebben wij tal van hulpmiddelen om de fysieke belasting van je rug terug te dringen! In plaats van hurken, knielen & bukken zijn daar onze krukken.


Iedere uitvoering kan gecreëerd worden

Door het samenvoegen van componenten kunnen wij vrijwel iedere uitvoering creëren. We denken graag met je mee om de perfecte oplossing voor jou te realiseren. Zo maken wij voor iedere toepassing de juiste ergonomische kruk!

PUR Polyurethaan rolkrukken

 

 

ergonomische zadelkruk

Gratis proefplaatsing!

Hoe vaak gebeurd het niet dat er iets word besteld en geleverd wat later resulteert in een teleurstelling?! De beste manier om er achter te komen of onze adviezen jou ook daadwerkelijk voordelen gaan opleveren is door het zelf uit te proberen. Dit kost ons tijd, energie en geld maar het gaat ons uiteindelijk om de oplossing voor jou en een relatie voor langere termijn. 

Met deze aanpak heeft Ergotech inmiddels een bestaansrecht opgebouwd van meer dan 25 jaar! Je kunt dan ook, geheel vrijblijvend en kosteloos, gebruik maken van de mogelijkheid de meeste producten op proef te krijgen.

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel gerust 0252-221022 of vul een contactformulier in. 

 

 

Ergonomische zitoplossingen voor scholen, BSO’s, en peuterspeelzalen.