Nieuwe en verbeterde RH Logic oftewel RH New Logic!

Nieuwe en verbeterde RH Logic oftewel RH New Logic!

~RH New Logic : Dé nieuwe favoriete ARBO stoel.~

De huidige RH Logic is de favoriet van menig ARBO specialist en ergonoom en bewijst zich al jaren in vele werkomgevingen. Maar het was tijd voor vernieuwing.

De nieuwe en verbeterde RH Logic is de juiste keuze voor langdurig comfort en een fantastische ondersteuning. De RH New Logic is gecreëerd om iets geweldigs nog beter te maken. Een stoel die kenmerkend comfort en eersteklas ergonomie combineert met verbeterde functies en toegankelijkheid om de gebruikerservaring te verbeteren. Een nieuw design met strakkere lijnen en een sophisticated look zorgen ervoor dat de stoel naadloos aansluit bij vrijwel iedere werkomgeving.

Heb jij last van pijn in de onderrug, nek of schouders? Dan hebben wij de RH New Logic! Ervaar het zelf en probeer deze ergonomische bureaustoel gratis op je eigen werkplek!

De nieuwe RH New Logic is het resultaat van een vijfjarig proces, waarbij een groot team van eigen ontwikkelaars nauw heeft samengewerkt met ontwerpers Jonas Stokke en Øystein Austad. Partners en architecten waren al vroeg bij het proces betrokken en een aantal gebruikers hebben cruciale input geleverd tijdens verschillende fasen van testen en ontwikkelen. Dit alles om ervoor te zorgen dat de stoel aan elke vraag voldoet.

Rh new logic

 

RH New Logic 200 & 220

RH New Logic 200 heeft een medium hoge rugleuning en de 220 heeft een hoge rugleuning. De stoel kan worden uitgebreid met een aantal opties zoal een neksteun, armleuningen en een kledinghanger.

De New Logic heeft eindeloos veel mogelijkheden; behalve dat u kunt kiezen tussen een hoge en lage rugleuning is er ook keuze uit een groot scala aan kleuren, stoffen en zelfs stiksels. Ook het frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar.


RH New Logic – duurzaam & efficiënt

Om echt een verschil te maken op de lange termijn, is er bij de New Logic gebruik gemaakt van alleen duurzame en recyclebare materialen in elk onderdeel. Duurzaamheid en milieu-efficiëntie is een groot deel van de nieuwe RH Logic. De stoel is ontworpen om lang mee te gaan en de laagst mogelijke invloed op het milieu te hebben gedurende de hele levenscyclus – van de winning van grondstoffen tot het einde van de levensduur. Daarom zijn alle onderdelen eenvoudig te vervangen en te demonteren en is elk onderdeel volledig recyclebaar en vrij van giftige stoffen.

 

RH New logic

 

RH New Logic

 

 

De RH New Logic zelf proberen kan in onze showroom of bij u op de werkplek!

De RH New Logic 200 en 220 staan bij ons in de showroom klaar om uitgeprobeerd te worden! Geen tijd om naar ons toe te komen? Geen probleem dan komen wij, met de juiste ergonomische oplossingen, gewoon naar u toe! 

Bij ons mag je gratis producten uitproberen. Ben jij benieuwd of een van onze stoelen, dan wel onze adviezen, daadwerkelijk een voordeel gaan opleveren? De beste manier om daar achter te komen is door het zelf uit te proberen op je eigen werkplek. 


 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomie voor iedere werkplek!