Onze ergonomische thuiswerk toppers!

Onze ergonomische thuiswerk toppers!

Het thuiswerken heeft inmiddels bij iedereen wel zijn weg gevonden. Waar het thuiswerken voorheen puur genieten was voelt dat in de huidige tijd toch anders. Je collega’s of de gezelligheid op kantoor maken plaats voor een slecht in te stellen werkplek aan de keukentafel. 

We zijn bij veel thuiswerkplekken op bezoek geweest en iedereen heeft er zijn of haar eigen draai aan gegeven. Van eettafel werkplekken tot heuse steigerpijp/spaanplaat constructies. Ja, de echte Corona-doe-het-zelvers hebben we mogen ontmoeten. Toch zien we vaak dat een werkplek wordt gecreëerd op een ergonomisch minder verantwoorde manier.

Aan het gemis van uw fijne collega’s kunnen we helaas niets doen, maar aan die slecht instelbare thuiswerkplek wel!

 

Thuiswerk aanbieding CS37 aanbieding zit-sta bureau

Compacte zit-sta bureaus voor de thuiswerkers! Nu €495,- incl. btw!

Van €583,- Nu voor €495,- 

Dit professionele CS37 bureau is ontworpen voor werkplekken met weinig ruimte. Door de korte bladdragers kan het frame uitgevoerd worden met bladen van 60cm diep. Dus dat bespaart ruimte! Met een unieke bladmaat van 120 x 60 cm, daar waar de meeste andere bureaus beginnen bij een maat vanaf 120 x 80 of 140 x 80, maakt dit zeer compacte zit-sta bureau maakt het mogelijk om ook thuis te genieten van een ergonomisch verantwoorde werkplek.

 Verkrijgbaar met zwart, wit of zilver frame en wit of walnoot blad! Gratis montage en levering!


Koop een bureau met de juiste hoogte! 

Let op! Veel zit-statafels hebben een te hoge minimale hoogte. Het is dan ook belangrijk uw gewenste tafelhoogte te bepalen; De hoogte is goed wanneer je in je stoel, met je rug tegen de leuning, een hoek van 90 graden maakt met je knieën en je voeten plat op de grond staan. De hoogte van je bureau is dan correct wanneer je handen plat op het toetsenbord kunnen rusten met je ellebogen ook in een hoek van 90 graden op de armsteunen. Let hierbij op dat de schouders afhangen en dus niet opgetrokken worden. In heel veel gevallen zit men aan een te hoge tafel wat een verkeerde zithouding tot gevolg kan hebben.

 

 

 

 

De juiste ergonomische houding

 

 

 

 

Prosedia se7en

 

Prosedia Se7en Basic | Compacte thuiswerk bureaustoel | Nu: €319,- incl. btw

Van €475,- Nu voor: €319,-

De Prosedia bureaustoel Se7en Basic is een professionele ergonomische bureaustoel met een groot zitcomfort en goede instelmogelijkheden. 

Specificaties; ARBO goedgekeurd | Geschikt voor 96% van beroepsbevolking | 4 instelfuncties | Voldoet aan EN1335 | Slijtvaste Lucia bekleding, 100.000 toeren Martindale,Stof zwart.


Interstuhl Every EV25R | Design & Ergonomie voor thuis | Nu: €379,-

Van €469,75 Nu voor €379,-

 

Met de Interstuhl Every EV25R heb je een esthetische en ergonomische invulling voor jouw thuiswerkplek.

Met de speciale NEW EVERY aanbieding creëert u de beste uitgangspositie voor uw werkdag. Of dat nu op kantoor is of in uw nieuwe thuiskantoor; het mooie design, de hoge ergonomische standaarden, de rugleuning met netbespanning, zitdiepte verstelling én de lendensteun staan garant voor optimaal comfort op uw werkplek.

 

 

Interstuhl Every EV25R, thuiswerk bureaustoel ergonomische stoel

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel gerust 0252-221022 of vul een contactformulier in. 

Ergonomische oplossingen voor thuiswerkers.

 

Gebruikte blog afbeelding gemaakt door: tirachardz