Van ergonomische ESD stoel tot ESD werkvloermat!

Van ergonomische ESD stoel tot ESD werkvloermat!

Een van de grootste gevaren op werkplekken in de elektronische industrie is elektrostatische ontlading (Engels: electrostatic discharge, ESD). Wanneer dit niet goed gecontroleerd is, kan opgebouwde statische elektriciteit onprettige schokken geven aan werknemers en onzichtbare schade veroorzaken aan statisch gevoelige apparaten en elektrische onderdelen. Daarom is het belangrijk statische oplading van voorwerpen en personen op een ESD-werkplek te voorkomen en statische ladingen af te leiden. Om jou daarbij te helpen hebben wij ergonomische ESD oplossingen in ons assortiment. 

Zo hebben wij een ESD stoel, een ESD rolkruk/ESD zadelkruk en een ESD werkvloermat voor iedere werksituatie! Het maakt niet uit of het er om één gaat, of om “schokkende” aantallen! Bij ons kan iedereen terecht. 

~Ergonomische ESD oplossingen voor iedere werksituatie~

 

ESD stoel BLOG ESD

ESD stoelen

Wij leveren een uitgebreid programma ESD stoelen van verschillende merken. Door deze merk-onafhankelijkheid kunnen wij voor elke ESD werkplek exact de juiste invulling verzorgen. Of je nu juist een robuuste werkstoel nodig hebt of toch die ergonomische probleemoplosser, voor elk situatie hebben wij een passende stoel.

En, indien nodig, passen wij de stoelen aan uw wensen aan. Standaard zijn de stoelen uit te voeren met bijvoorbeeld armleggers, een voetenring en zijn er verschillende soorten wielen te leveren. Maar ook voor maatwerk deinzen wij niet terug!ESD rolkrukken en ESD zadelkrukken

Op ESD werkplekken waar niet langdurig gezeten wordt is een ESD rol– of zadelkruk dé oplossing.

U kunt uw benen ontlasten en toch blijft u mobiel zodat u gemakkelijk over de werkplek kunt bewegen. De krukken zijn moeiteloos verstelbaar zodat ze op elke werkhoogte toepasbaar zijn.

Ook komen wij graag bij u langs om u de ESD krukken te laten ervaren. Zo weet u zeker dat u de juiste aanschaft. 

 

 

ESD rolkruk, ESD zadelkruk, ESD kruk

 

 

esd vloermat, esd werkvloermat, esd antivermoeidheidsmat

ESD werkvloermatten

ESD werkvloermatten worden gezien als de meest effectieve manier om te voorkomen dat ESD een probleem wordt. ESD rubbervloeren is zelfs genoemd als de meest effectieve bescherming tegen statische elektriciteit voor elke toepassing. Ons programma ESD veilige antivermoeidheidsmatten zijn speciaal geformuleerd om statische elektriciteit af te voeren en dus een vervelende schok voor de werknemers te voorkomen en de apparatuur te beschermen. 

Daarnaast bieden wij u ook een volledig assortiment aan van ESD accessoires inclusief aardingskabels, polsbanden, hielbanden en ESD mattenreinigers.


Hulp nodig bij het realiseren van jouw ergonomische werkplek?

Door verkeerd gebruik van je werkplek of de verkeerde middelen kan ook rugpijn ontstaan. Wij bieden tal van ergonomische oplossingen om rugklachten te voorkomen, te verminderen en op te lossen! We komen graag bij je langs op je werkplek om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Betekent dit dat we met ‘slechts’ een goed onderbouwde zit-instructie jouw klacht kunnen oplossen. Helemaal super! Het gaat ons om de oplossing! Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment ergonomische middelen? Bekijk ons assortiment hier!

 

wat is een ergonomische werkplek

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

 

Ergonomische oplossingen voor iedereen!